Vera van Oort

Vera van Oort

Verkoopmedewerkster
Wie
Vera van Oort
Sinds
1997
Wat
Verkoopmedewerkster Rotterdam
Typisch Vera
Creatief, ijverig, behulpzaam
Favoriete merken
One More, byR&C, Nanis
Favoriete sieraad
One More Etna Ring
Favoriete horloge
Meistersinger Lunascope
Vera bij Brunott Vol met kennis en kunde over het onderwerp, houdt Vera zich het liefst bezig met sieraden. Wensen inventariseren is haar op het lijf geschreven; ze voelt als geen ander aan waar haar klanten naar op zoek zijn. Óók wanneer dit maatwerk betreft.

Jagen en verzamelen Waar ze ook gaat of staat, Vera is altijd op zoek naar natuurschatten. Zo komt ze regelmatig thuis met schelpjes, insecten en opgedroogde blaadjes. Haar vondsten bewaart ze zorgvuldig in doosjes, net zo lang tot het moment waarop het de basis zal vormen van iets heel moois..

Lekkerbek Spaghetti, taco’s, pizza of een goed stuk vlees: voor eten mag je Vera altijd wakker maken. Ze verwent zichzelf graag met huisgemaakte lekkernijen en heeft helemaal niets met kant-en-klaarmaaltijden en gemaksvoedsel. Op één ding na: chocolade!

Eigen lijn Het is slechts een kwestie van tijd voordat Vera’s grootste droom werkelijkheid wordt. Afgestudeerd aan de kunstacademie, is ze als goudsmid bezig met het opzetten van een eigen sieradenlijn. Haar stijl? Die zou je kunnen omschrijven als uniek, vrouwelijk en sierlijk – waarbij ze gebruik maakt van decoratieve en organische vormen.

CreaVera Ze ontwerpt geweldige sieraden, tovert stoffen om tot jurkjes en creëert: Vera ademt en leeft creativiteit. Ze rondt het ene na het andere project succesvol af en haalt haar inspiratie werkelijk overal vandaan - offline, maar ook zeker online.

Op krachten komen Meer dan een matje heeft Vera niet nodig om haar hoofd te kunnen legen én in shape te blijven. Op dinsdagavond staat er poweryoga op het programma, en tussen de bedrijven door vindt ze het heerlijk om BBB-oefeningen te doen. En dat vind ze een stuk relaxter dan op de bank een zak chips leegeten!

Ambers favorieten

Meer Buddha to Buddha