Business to Business Meteen naar de content

✓ meer dan 120 jaar kennis

✓ 2 fysieke winkels

✓ Exclusieve merken en collecties

BUSINESS-TO-BUSINESS

Van motiverend personeelscadeau tot een gouden horloge voor een hondstrouwe werknemer: het uiten van zakelijke waardering was nog nooit zo gers.

Het Brunott-B2B Concept biedt talloze mogelijkheden om werknemers of klanten op een bijzondere manier te verrassen, te bedanken en te motiveren.

Brunott-Bedrijfsuitje
Goed personeel – we zouden er allemaal graag wat meer van willen hebben. Neem je waardevolle personeelsleden een avond mee uit naar Brunott en laat ze een mooi cadeau uitzoeken. Een uniek teken van waardering. Goed voorzien van hapjes en drankjes, ontfermen wij ons over de begeleiding bij de keuze. Met dank aan onze unieke aankoopregeling, profiteer je op zo’n onvergetelijke avond bovendien van aantrekkelijke kortingen.

Jubilaris
Goud personeel verdient wat extra’s, vooral als ze lang bij je in dienst zijn. Overtref de verwachtingen van jubilerende werknemers met een sieraad of horloge van Brunott. Extra leuk is dat ze zelf – voor een vooraf afgesproken bedrag - een cadeau kunnen komen uitzoeken. Wij regelen de zakelijke betaling, houden het sieraad of horloge apart en wachten geduldig af tot het tijd is voor de plechtige huldiging en jullie het gekozen cadeau komen ophalen.

Relatiegeschenken
Als je op zoekt bent naar ideeën voor een bijzonder relatiegeschenk, kun je bij Brunott voldoende inspiratie opdoen. Horloges met het bedrijfslogo gegraveerd, gepersonaliseerde manchetknopen of zelfontworpen jubileumspeldjes. Dit is slechts een kleine selectie van wat Brunott te bieden heeft: het perfecte relatiegeschenk.

Contacteer ons voor meer informatie

Greenspark Public Impact Profile