Anneke Beusenberg

Anneke Beusenberg

Administratie & Aftersales
Wie
Anneke Beusenberg
Sinds
1961
Wat
Administratie & Aftersales
Typisch Anneke
Positief, nauwkeurig, oplossingsgericht
Favoriete merken
One More
Favoriete sieraad
-
Favoriete horloge
-
Anneke bij Brunott Reparaties van klanten, bestellingen van leveranciers en retouren: Anneke leidt ze stuk voor stuk in goede banen. Ook heeft zij het antwoord op vragen over je (online) order, en kun je zelfs voor een gezellig telefoongesprek bij haar terecht. Kortom: Anneke is onmisbaar!

Steun(kous) en toeverlaat Van het aantrekken van steunkousen tot het kalmeren bij een woede-uitbarsting: Anneke’s zorgzaamheid en luisterend oor maken het leven al gauw een stuk aangenamer. Op die manier is ze de stabiele factor in het leven van velen - dierbaren en collega’s kunnen te allen tijde op haar rekenen!

Kookkoningin Waar ze nooit affiniteit had met kokkerellen, bracht een kookcursus Indonesisch daar voorgoed verandering in. Inmiddels heeft Anneke de smaak flink te pakken en kookt ze de sterren van de hemel. Verwacht geen Hollandse kost; de Franse-, Spaanse-, en Italiaanse keuken zijn favoriet. Haar signatuur recept? Dat is een rijkelijk gevoelde vissoep met tomaat, paprika, zalm, fruits de mer, chorizo en heel veel knoflook.

Voetbalvrouw Anneke is voetbalfan in hart en nieren. In het bijzonder bewondert ze ‘haar’ cluppie Feyenoord. Toch rijkt haar liefde voor het spel veel verder dan de Kuip; van het Engelse- of Spaanse voetbal wordt ze evengoed dolenthousiast. In alle rust kijken naar een wedstrijd is er met deze fanatiekeling trouwens niet bij - de emoties die bij haar vrijkomen kunnen zo nu en dan behoorlijk heftig zijn.

Benidorm Bastard Hoewel ze er voorlopig nog niet aan moet denken, komt er een moment waarop ze de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Als het zover is, hoopt Anneke op een enkeltje naar de Costa Blanca. Ze ziet het al helemaal voor zich: samen met het haar man rentenieren in de Spaanse zon.

Avondritueel Anneke heeft een avondritueel waar ze - vooral na een dag hard werken - veel waarde aan hecht. Met een beetje gelukt heeft haar man bij thuiskomt de fles rosé al opengetrokken, en kan ze meteen op de bank ploffen voor een kennisquiz. Vervolgens wordt er uitgebreid gekookt, met als gevolg dat het eten pas rond een uur of negen op tafel staat. En om haar batterij écht volledig op te laden, sluit ze af met een after dinner sleep van een goede acht uur.

Ambers favorieten

Meer Buddha to Buddha