Wij kopen uw kostbaarheden Meteen naar de content

✓ meer dan 120 jaar kennis

✓ 2 fysieke winkels

✓ Exclusieve merken en collecties

WIJ KOPEN UW KOSTBAARHEDEN

Heb je goud of andere kostbaarheden die je graag wilt verkopen? Kom langs bij Brunott! Want of het nu gaat om een losse diamant, een set trouwringen of een massief gouden horloge; wij geven je deskundig advies en een goudeerlijke prijs.

Deskundig en eerlijk
In ons team bevinden zich specialisten met jaren ervaring in het vak. Hierdoor zijn we voorzien van alle kennis die nodig is, en kunnen we de waarde van het goud deskundig en eerlijk beoordelen.

Zo gaan we te werk
Om de waarde van je goud te bepalen is het allereerst van belang om te weten van welk goudgehalte het goud is. Misschien is het goud voorzien van een keurmerk. Mocht dit niet zo zijn (deze kunnen immers door slijtage niet meer zichtbaar zijn) dan zullen we het goudgehalte testen met behulp van toetswaters.

Daarna wegen wij het goud op een geijkte weegschaal en kunnen we - aan de hand van de actuele goedkoers - de waarde van het stuk bepalen. Vervolgens doen we je een mooi bod, waarna je kunt bepalen of je het goud aan ons wilt verkopen. Of niet natuurlijk.

Ben je akkoord met ons bod, dan heb je binnen 3-5 werkdagen het geld op je rekening staan. Liever contant uitbetaald? Ook dan zijn er mogelijkheden. En natuurlijk kun je er ook voor kiezen om van het bedrag een nieuw horloge of sieraad uit te kiezen in onze winkel. In dat geval zetten wij het bedrag op een Brunott Cadeaukaart en krijg je van ons 25% van de waarde extra cadeau!

Alleen op afspraak
Omdat wij graag alle tijd nemen voor de waardebepaling, werken we enkel op afspraak. Wil je graag met eigen ogen zien hoe wij te werk gaan? In de meeste gevallen (tenzij het om grote hoeveelheden gaat) kunnen we de metalen testen, wegen en berekenen in jouw bijzijn.

Kosten
Het op waarde bepalen van jou objecten is een arbeidsintensief werkje dat onze aandacht vergt. Om die reden rekenen wij €35 voor het onderzoek. Indien je na de waardebepaling besluit de kostbaarheden aan ons te verkopen, worden deze kosten uiteraard niet in rekening gebracht.

Goudkoorts?
Dankzij de actuele, aantrekkelijke goudkoers kan de waarde van je object(en) hoog oplopen. Dit is dus hét moment om een afspraak te maken en je ‘oude’ sieraden, horloges, aan ons aan te bieden. Tot snel!

Maak een afspraak

Voor het vekropen van je kostbareheden kan je altijd bij Brunott terrecht. Met lekkere koffie, ruime tijd en een goede prijs voor je oud goud is het moeilijk om bij ons níét te slagen. Maak snel een afspraak, dan zorgen wij dat een van onze collega's je verder helpt.

Maak een afspraak
Greenspark Public Impact Profile