Betaalmethoden Meteen naar de content

✓ meer dan 120 jaar kennis

✓ 2 fysieke winkels

✓ Exclusieve merken en collecties

Betaalmethoden

Of je die portemonnee een end uit je broek laat hangen of niet, het betalen van je bestelling bij Brunott.nl kan op verschillende manieren. En om zeker te zijn dat de transactie naar behoren verloopt, werken we nauw samen met PAY: de beste Payment Service Provider van Nederland. Da’s kaassie, al zeggen we het zelf. Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

 • iDEAL: vertrouwd, gemakkelijk en veilig online betalen via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. Betalingen die plaatsvinden via iDEAL zijn gebaseerd op een overboeking, waarbij het bedrag en het rekeningnummer van de begunstigde alvast voor je is ingevuld. iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. De limiet voor een betaling via iDEAL bedraagt €10.000,-

 • Creditcards: online shoppen en achteraf betalen! De webshop van Brunott ondersteunt betalingen met Visa, MasterCard, American Express, Maestro, CartaSi en Cartes Bancaires. Betalen met creditcard is erg makkelijk. Vul simpelweg je kaartgegevens in en autoriseer de betaling. De limiet voor een creditcardbetaling bedraagt €10.000,-.

 • Klarna Achteraf Betalen: betalen doe je achteraf, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Deze betaalmethode is beschikbaar voor betalingen in Nederland, België en Duitsland. De limiet voor een betaling middels Klarna Achteraf Betalen bedraagt €10.000,-. Voor meer informatie, bijvoorbeeld over het privacybeleid dat Klarna hanteert, verwijzen wij je door naar Klarna.

 • AfterPay: bij betaling middels AfterPay betaal je pas achteraf. Je ontvangt de factuur een aantal dagen nadat wij jouw bestelling hebben verzonden. Hierdoor heb je alle ruimte om jouw artikelen op je gemak thuis te bekijken en te ervaren vóór je deze betaalt. Betalen middels AfterPay is beschikbaar in Nederland en België en is gelimiteerd tot €10.000,-. Voor meer informatie over deze betaalmethode verwijzen we je door naar Afterpay.

 • Paypal: veilig, makkelijk en snel betalen via een online account. Betalingen via PayPal zijn volbracht in een paar klikken, zonder gedoe met het invullen van bankgegevens of creditcardnummers. Om van deze betaalmethode gebruik te maken, moet je beschikken over een PayPal account. Betalen met PayPal is bij Brunott altijd gratis en is gelimiteerd tot bedragen van €50.000,-. Voor het openen van een PayPal rekening en informatie over de PayPal Aankoopbescherming, verwijzen we je naar PayPal.

 • Bancontact: betrouwbaar, snel en eenvoudig shoppen via je Bancontact-kaart en kaartlezer van je eigen bank. Of betaal mobiel met de Bancontact-app op je smartphone. Bancontact wordt ondersteund door 20 grote Belgische banken en is altijd gratis. De limiet voor een bankcontactbetaling bedraagt €10.000,-.

 • Apple Pay: ervaar het gemak van snel en makkelijk betalen met je Apple device. Om gebruik te maken van Apple’s betaalmethode, is een iPhone, iPad, Mac met Touch ID (of een Mac zonder Touch ID + Apple Watch of iPhone) en webbrowser Safari nodig. Apple Pay is volkomen veilig – voor een succesvolle betaling is het nodig je identiteit te verifiëren via Face ID of Touch ID. De limiet voor een Apple Pay - betaling bedraagt €10.000,-.

 • In3 gespreid betalen: zonder rente, lening en BKR registratie biedt in3 de mogelijkheid om in 3 termijnen, binnen 60 dagen te betalen. 1/3 van het totaalbedrag betaal je bij het plaatsen van je bestelling. Het tweede deel betaal je binnen 30 dagen, en het derde deel binnen 60 dagen. De limiet om van deze betaalmethode gebruik te maken bedraagt €3000,- en is enkel beschikbaar in Nederland. Voor meer informatie over deze gespreide betaalmethode verwijzen we je door naar In3.

 • SplitIt: Een nieuwe reden om van je credit card te houden. Als je geen nieuwe lening wilt, maar toch controle over je maandelijkse geldstroom wilt, is Splitit het gemakkelijke antwoord.
  Splitit garandeert je aankoop, door je kredietkaart vast te zetten zolang het totale bedrag openstaat. Dit is geen betaling, het is gewoon een pre-autorisatie waarmee je je saldo in de loop van de tijd kunt afbetalen, voordat je rente opbouwt. Betaal gewoon naarmate je afbetaalt en Splitit autoriseert opnieuw en vermindert het bedrag elke maand.

Greenspark Public Impact Profile