Trouwringen bij Brunott

Waarom Brunott? Omdat liefdesverhalen, net als diamanten, eeuwig zijn, en wij hebben meer dan 100 jaar ervaring in het vieren van deze verhalen. Laat je betoveren door ons uitgebreide assortiment, van tijdloos geelgoud tot stralend witgoud, en klassieke schoonheid tot moderne flair. 💍✨

Samen maken we van trouwringen uitkiezen een feestje!

Bij Brunott wordt het kiezen van trouwringen een feestje! 🥳 We begrijpen dat deze ringen jullie liefde voor altijd symboliseren. Daarom nemen onze trouwringenexperts alle tijd om jullie te begeleiden bij deze belangrijke keuze. We luisteren naar jullie verhaal, jullie dromen, en jullie budget.

Waarom kiezen voor Brunott's trouwringen?

  1. 🌟 Meer dan een eeuw ervaring in liefdesverhalen.

  2. 💎 Exclusieve selectie van topmerken zoals Christian Bauer, Rauschmayer, en Aller Spanninga.

  3. 🍽️ Een romantisch diner voor twee als cadeau bij jullie aankoop.

  4. 💕 Persoonlijke consultatie om de perfecte match te vinden

  5. 🛍️ Prijzen beginnend bij €800 per paar - luxe binnen handbereik.

  6. ✒️ Maatwerkopties: graveringen en aangepaste ontwerpen beschikbaar.

  7. ❤️ Een klantbeleving die jullie liefde viert en respecteert."

Maak een afspraak in een van onze winkels

Maak nu een afspraak en laat je inspireren door onze schitterende collectie. Bij Brunott zijn jullie niet gewoon klanten; jullie zijn twee mensen die samen een prachtig nieuw hoofdstuk beginnen. En wij zijn vereerd om deel uit te maken van jullie reis. ❤️"

MAAK EEN AFSPRAAK

TAFELTJE VOOR TWEE CADEAU

Ben je verloofd en hebben jij en jouw aanstaande de perfecte trouwringen nog niet gevonden? Komt dat even goed uit! Bij aankoop van een set trouwringen trakteren wij jullie op een 4-ganger diner voor twee bij restaurant Aqua Asia Club.

Meer info

Maak een afspraak in een van onze winkels

Voor het uitkiezen van jullie trouwringen kunnen jullie altijd bij Brunott terecht! Met lekkere koffie, ruime tijd en prijzen die al beginnen bij 800 euro per paar, is het moeilijk om bij ons níét te slagen. Maak snel een afspraak, dan zorgen wij dat een van onze trouwringadviseurs onze fantastische collectie aan jullie laat zien.

Maak een afspraak