Niet lullen, maar juwelen poetsen. En hard ook! De oudste en meest bekende juwelier van Rotterdam ben je immers niet zomaar.

OVER BRUNOTT

Al een ruime eeuw maakt Brunott Juwelier deel uit van het Rotterdamse straatbeeld.  Generaties Rotterdammerts groeiden op met het arsenaal horloges, sieraden en trouwringen van ons hechte familiebedrijf. Nog altijd gehamerd op service, betrouwbaarheid en kwaliteit, heeft Brunott Juwelier zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot divers, duurzaam en dynamisch. Net als de stad zelf.

Vanuit Rotterdam, befaamd als ‘gateaway to Europe’ steken we iedere dag onze handen uit de mouwen om fantastische juwelen en indrukwekkende horloges te zoeken en te selecteren. Hierbij hechten we grote waarde aan de duurzaamheid en ‘eerlijkheid’ van de gebruikte materialen. (Je mot er wat voor over hebben, wil je met kop en schotel boven de rest uit blijven steken.) En hoewel je Brunott niet kunt vinden op de mart, kunnen we wel beloven dat iedereen bij ons de mogelijkheid heeft een hoogwaardig sieraad of horloge te kopen zonder je het maupie te hoeven schrikken van de prijs. 

De oer-Rotterdamse Brunott-manier

Brunott’s enthousiaste vaklui hanteert een eerlijke, grensverleggende aanpak en staat direct voor je klaar als je hulp nodig hebt. We zijn goed in het luisteren naar je wensen, maar schromen ons niet onze muil- eh, mond open te trekken als dit een eerlijk advies in de weg staat. Ons team kannie wachten om je te assisteren bij het maken van je keuze uit onze zorgvuldig uitgezochte collectie, je sieraad te repareren of je boterklokkie een onderhoudsbeurt te geven.