Lise van Hoff

Lise van Hoff

Verkoopmedewerkster
Wie
Lise van Hoff
Sinds
1992
Wat
Verkoopmedewerkster
Typisch Lise
Spontaan, enthousiast, empathisch
Favoriete merken
byR&C
Favoriete sieraad
Oris Artelier Moonphase
Favoriete horloge
Enkel beschikbaar in de winkel
Lise bij Brunott Een lach of een traan: sieraden zijn emotie. Lise beschouwt het als een eer om jou te mogen adviseren, en gaat graag samen op zoek naar hét sieraad voor een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld naar de perfecte trouwringen! Met dank aan haar inlevingsvermogen en geduld, is de aanschaf van deze ringen alvast een feestje.

Schone slaapster Voor Lise is een goede nachtrust heilig. In een goede 8 uur bouwt ze op aan positieve energie voor de volgende dag. Maak haar dus vooral niet wakker, tenzij je een familieschaal sushi bij je hebt. En koffie, want zonder een stevige bak komt ze sowieso niet op gang.

Van (on)schatbare waarde Als liefhebber van voorwerpen, stond het behalen van een officiële certificering in die richting met stip bovenaan Lise’s bucket list. Of het nu sieraden, kunst of antiek betreft; als beëdigd taxateur determineert en taxeert ze er maar al te graag op los.

Weergaloos Het had weinig gescheeld of we hadden haar dagelijks op tv kunnen bewonderen: Lise is gefascineerd door het weer en had zomaar weervrouw kunnen zijn. Vooral van de extreme kanten van Moeder Natuur, zoals regen- en onweersbuien, kan ze intens genieten.

Bonk blijheid Bordeaux dog Marley is letterlijk en figuurlijk een grote geluksfactor voor Lise. Lange wandelingen in de polder en spontane spelletje met de bal zijn bij beiden favoriet.

Mercimek Corbasi ‘Goud’; zo omschrijft ze de soep van haar Turkse vriend. Zijn recept is strikt geheim, maar Lise vermoedt dat er behalve linzen en kruiden ook vooral heel veel liefde in zijn specialiteit verwerkt zit.

Ambers favorieten

Meer Buddha to Buddha