Meteen naar de content
nl
  • de
  • en
  • es
  • fr
  • it
  • nl
✓ 2 Fysieke winkels ✓ Gratis verzending vanaf €100,- ✓ Officieel dealer

Brunott ❤️ Bigli Jewelry event

Maak kennis met de nieuwste generatie sieraden tijdens het Brunott loves Bigli Jewelry Event.

Donderdagavond 7 april wordt Brunott Juwelier in Rotterdam omgetoverd tot een Bigli Jewelry shop-in-shop. En jij kunt erbij zijn!

Bewonder alle spraakmakende collecties, ontdek de zuiverste vorm van schoonheid en de Nederlandse Bigli vertegenwoordigers. Bovendien is deze avond hét moment om een cadeautje scoren, want bij hoge uitzondering trakteren wij bij aankoop van een Bigli sieraad op een persoonlijke gravure. Komt dat zien! Ben jij erbij? Meld je aan met één druk op onderstaande knop. Dan zorgen wij voor een sprankelend ontvangst (óók wanneer je nog naar huis moet rijden) en een goedgevulde goodiebag.

Programma

Vanaf 19:00 uur staan de deuren van onze winkel op de Oude Binnenweg wagenwijd voor je open. Tot 21:30 uur kun je in alle rust de collecties van Bigli bekijken en is er ruimte voor het stellen van vragen of het vergaren van advies. Vergeet ook niet te genieten van alle heerlijke hapjes en drankjes die we speciaal voor deze gelegenheid in huis halen!

Nu al snoepen?

Meer Bigli

Ontdek Bigli Jewelry: de zuiverste vorm van schoonheid

Dit in 1997 opgerichte, Belgische merk herken je direct aan de elegante, natuurlijke stijl. Oprichters Thierry en Laurence hebben een duidelijk doel: het creëren van de zuiverste vorm van schoonheid. Dit uit zich in prachtige sieraden waarin zachte en eenvoudige vormen gecombineerd zijn tot waardevolle items met een dieperliggende betekenis. Hoewel er veel variatie te vinden is in de collecties sieraden van Bigli, blijft deze boodschap altijd centraal staan. Kortom: de schitterende sieraden van Bigli belichamen de beste momenten uit je leven!

Sieraden voor bijzondere momenten in het leven

Het familiebedrijf Bigli legt bijzondere momenten uit het leven vast in prachtige juwelen: geboortes, jubilea, verjaardagen, verlovingen en bruiloften. Alle ringen, armbanden, kettingen en oorbellen van Bigli zijn dan ook gekoppeld aan de intense emotie van vreugde, liefde, vervulling of harmonie. De passie die Bigli heeft voor emoties zie je terug in de materialen - alle sieraden zijn met de hand vervaardigd van zuiver goud, diamanten en echte edelstenen. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de eindproducten van Bigli, van de allerhoogste kwaliteit zijn.

Ontdek de kleurrijke collecties van Bigli bij Brunott

Wie een kijkje neemt in de uitgebreide collecties van Bigli, zal zien dat het aanbod bestaat uit betoverende sieraden voor dames. Er is een ruim aanbod ringen, armbanden, oorbellen en kettingen die je een magisch gevoel geven. Goud, diamanten en 100% natuurlijke edelstenen komen terug in de kleurrijke collecties van Bigli. Kies je voor een juweel van Bigli, dan kun je kiezen uit maar liefst 54 verschillende kleuren edelstenen. Dit zorgt ervoor dat de sieraden van Bigli écht jouw emotie vangen! Draag jij ook liever nog vandaag dan morgen een prachtig Bigli sieraad om je vinger, nek of pols? Doe op onze website alvast wat inspiratie op, of laat je betoveren bij Brunott in Rotterdam.

Inschrijven