Tafeltje voor twee cadeau Meteen naar de content

✓ meer dan 120 jaar kennis

✓ 2 fysieke winkels

✓ Exclusieve merken en collecties

Tafeltje voor twee cadeau

Brunott Juwelier heeft als familiebedrijf een groot stuk Rotterdamse geschiedenis geschreven, maar we zijn uiteraard niet de enige die bepalend zijn geweest voor de stad. Neem onze vrienden van de familie Yam, die met hun drie restaurants de Aziatische keuken op de Rotterdamse (menu)kaart hebben gezet. Vanuit gezamenlijke liefde en trouw voor ‘onze’ stad hebben we ons aan elkaar gekoppeld. Hartstikke leuk! Niet alleen voor ons, maar ook zeker voor aanstaande koppels.

Tafeltje voor twee

Ben je verloofd en hebben jij en jouw aanstaande de perfecte trouwringen nog niet gevonden? Komt dat even goed uit! Bij aankoop van een set trouwringen trakteren wij jullie op een 4-ganger diner voor twee bij restaurant Aqua Asia Club.

Aqua Asia Club

Aqua Asia Club is een van de drie restaurants die op naam staan van de familie Yam. De sfeer van elk restaurant is anders: Aqua Asia Club, de jongste telg van de familie, staat volledig in het teken van verfijnd en onderscheidend genieten. En dat valt goed in de smaak: het fine dining restaurant op de begane grond van De Rotterdam ontvangt gasten vanuit alle hoeken van de wereld.

Op het menu prijken tongstrelende, voornamelijk Japans getinte gerechten. Sushi en sashimi kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken, maar gegrilde vlees- en visgerechten, appetizers en exclusieve fruits de mer maken ook deel uit van de uitgebreide kaart. Dit alles wordt begeleidt door mooie wijnen, speciaalbieren en cocktails die je nog nooit eerder hebt gedronken.

Maar het menu is lang niet het enige dat Aqua Asia Club noemenswaardig maakt. De gastvrije bediening, het indrukwekkende interieur en het adembenemende uitzicht op de skyline van Rotterdam zijn minstens zo bepalend voor de onvergetelijke Aqua Asia Club ervaring!

Voorwaarden

  • We geven deze bijzondere dinercheque enkel cadeau bij een minimale besteding van €1500 aan een set (2 stuks) trouwringen.

  • Dit cadeau is onafhankelijk van het merk trouwringen dat wordt aangeschaft. Bij Brunott kun je terecht voor collecties van veel verschillende merken, waaronder de prachtige collectie van Christian Bauer.

  • De dinercheque is bedoeld voor het bruidspaar en dus enkel door hen te verzilveren bij restaurant Aqua Asia.

  • De dinercheque is in te leveren tot een jaar na uitgifte.

  • De dinercheque kan worden verzilverd voor een reservering op maandag tot en met zondag tussen 17:00 en 22:30 uur.

  • Dit cadeau bestaat uit een 4-gangen diner menu en een speciaal geselecteerde wijn. Uiteraard kan je zelf extra gerechten bij bestellen. Eventuele dieetwensen en allergieën dienen bij de reservering doorgeven te worden.

Trouwringen kopen

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van deze actie bij aankoop in onze webshop. De perfecte set trouwringen vind je immers niet online. Een trouwring moet je met eigen ogen zien en passen voor je tot aankoop overgaat. We nodigen jullie van harte uit in een van onze winkels!

Aqua Asia Club

Aqua Asia Club
Holland Amerikakade 10
3072 MC Rotterdam
+31 10 237 4980
Aquaasiaclub.nl

Greenspark Public Impact Profile