Meteen naar de content
nl
  • de
  • en
  • es
  • fr
  • it
  • nl
✓ 2 Fysieke winkels ✓ Gratis verzending vanaf €100,- ✓ Officieel dealer

Brunott Presenteert: EBEL

Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat Brunott vanaf nu officieel dealer van EBEL is!

EBEL is een Zwitsers horlogehuis dat sinds jaar en dag excelleert in het ontwikkelen van horloges voor dames en heren. Schoonheid en functionaliteit zijn in een horloge van EBEL nooit ver weg; het merk laat zich leiden door het motto ‘Beauty Marries Function’. En laat dat nou een leuze zijn waar wij als juwelier ook veel voor voelen!

EBEL horloges

Het voltallige aanbod horloges van EBEL bestaat uit 4 verschillende collecties. Uiteraard is elke collectie anders, hoewel ‘tijdloos’ en ‘kwaliteit’ overduidelijk gemeenschappelijke delers zijn. Dit uit zich in een stijlvol vormgegeven design en prachtige decoraties met onder meer diamanten en 18 karaat goud. Aan jou de taak om bij Brunott te bepalen welke collectie en welk model je het meest aanspreekt. En neem maar van ons aan dat die ontdekkingstocht een waar feestje is!

EBEL Inruilaanbod

Voor degenen die al in het bezit zijn van een EBEL horloge (of misschien wel meerdere EBEL horloges bezitten), hebben we bovendien iets leuks. Je kunt je EBEL horloge namelijk - ongeacht staat of leeftijd - inruilen voor korting op een nieuw exemplaar! Bedraagt de prijs van jouw nieuwe EBEL horloge €3000,- of minder, dan krijg je in ruil voor je oude horloge €500,- korting van ons. Indien je oog is gevallen op een horloge van meer dan €6000,-, dan loopt het kortingsbedrag zelfs op tot €2000,-. De kortingen zijn als volgt:

 Prijs nieuw EBEL horloge Korting bij inlevering EBEL horloge
< €3.000,- €500,-
€3.000,- tot €4.500,- €1.000,-
€4.500,- tot €6.000,- €1.500,-
> €6.000,- €2.000,-

Onze collectie

Meer Ebel

Officieel dealer van EBEL

Heb je een mooi horloge van EBEL gezien in een van onze winkels of onze webshop? Goed nieuws, want als officieel dealer van EBEL kunnen we alle modellen uit de huidige collecties in zeer korte tijd aan je leveren. En mocht je vragen of speciale verzoeken hebben, laat het ons dan vooral weten. Ons team staat voor je klaar!