Ebel inruil voorwaarden Meteen naar de content

✓ meer dan 120 jaar kennis

✓ 2 fysieke winkels

✓ Exclusieve merken en collecties

EBEL Inruilactie

Voor degenen die al in het bezit zijn van een EBEL horloge (of misschien wel meerdere EBEL horloges bezitten), hebben we bovendien iets leuks.

Je kunt je EBEL horloge namelijk - ongeacht staat of leeftijd - inruilen voor korting op een nieuw exemplaar! Bedraagt de prijs van jouw nieuwe EBEL horloge €3000,- of minder, dan krijg je in ruil voor je oude horloge €500,- korting van ons. Indien je oog is gevallen op een horloge van meer dan €6000,-, dan loopt het kortingsbedrag zelfs op tot €2000,-. De kortingen zijn als volgt:

Prijstabel

Prijs nieuw EBEL horloge Korting bij inlevering EBEL horloge
< €3.000,- €500,-
€3.000,- tot €4.500,- €1.000,-
€4.500,- tot €6.000,- €1.500,-
> €6.000,- €2.000,-

Voorwaarden

  • Het ingeruilde horloge moet een Originele Ebel zijn.

  • Het horloge moet compleet zijn (Band, kast, lunette etc.)

  • Het maakt niet uit hoe oud het ingeruilde horloge is.

  • De korting word gelijk bij aankoop verrekend.

INRUILEN

Heb je een Ebel horloge wat je graag in wil ruilen en weet je precies wat je er voor in de plaats wil? Vraag je inruil online aan en Brunott verzorgd de verzendkosten.

Vermeld bij je aanvraag het model wat je graag aan wil schaffen. Zo kunnen we de gepaste korting voor je aanmaken.

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen gaan we aan de slag en mailen we een verzendlabel van UPS. Pak het horloge goed in zodat het tijdens transport niet kan beschadigen en plak het label op de doos. Geef het pakket af bij een UPS-verzamelpunt.

Wanneer we het horloge gecontroleerd hebben krijg je van ons je persoonlijke kortingscode. Het bedrag van de korting hangt af van de aanschafwaarde van het door jou gekozen horloge. De kortingscode kan ook enkel voor dit horloge en door jou persoonlijk gebruikt worden.

Heb je hier verder nog vragen over, aarzel dan niet om via de chat contact met ons op te nemen. Zo kunnen we je het snelste van dienst zijn.

INRUIL AANVRAAG

Greenspark Public Impact Profile