Angelica Rusu

Angelica Rusu

Bedrijfsleidster Capelle
Wie
Angelica Rusu
Sinds
1971
Wat
Bedrijfsleidster Capelle
Typisch Angelica
Gepassioneerd, aanwezig, doelgericht
Favoriete merken
Nanis, SCHAFFRATH
Favoriete sieraad
De ring van R&C bicolor met 1x briljant staat....
Favoriete horloge
-
Angelica bij Brunott Als geen ander weet Angelica dat sieraden gelinkt zijn aan herinneringen en emotie. Ze vindt dan ook dat alle mijlpalen in het leven met een sieraad bekroond moeten worden. En of die mijlpaal nou groot of klein is, haar ervaring en advies zorgt er altijd voor dat je het sieraad vindt dat perfect bij je past!

Op rolletjes Met wieltjes aan haar voeten is Angelica volledig in haar element. Ze skeelert graag lang, ver én hard. Toch rijkt haar liefde voor sport verder dan dat; tennis, skiën en hardlopen maakt haar bijna net zo blij. Behalve als het echt slecht weer is; dan verruilt ze de buitenlucht voor haar privé fitnessruimte thuis.

Uit het oog, niet uit het hart Angelica is een echt familiemens! Haar zus en zoon zijn alles voor haar; zonder hen voelt ze zich niet compleet. En hoewel haar grootste steun en toeverlaat helemaal in Roemenië woont, hebben de twee zussen dagelijks contact via Facetime.

HerinneRing Aan de vinger van Angelica prijkt een prachtig juweel met dito betekenis. Na het overlijden van haar moeder besloot ze vrijwel alle erfstukken om te ruilen voor een ring dat de moeder-dochterband symboliseert: een tweekleurige ring met waarbij een diamant in goud is geklemd. De baantjes van de ring staan voor de handen van haar moeder, de diamant verbeeldt Angelica. Érg mooi.

Swingen en stemmen Angelica luistert graag naar muziek. Afhankelijk van haar stemming, klinken er swingende latinodeuntjes óf theatrale operastukken uit haar boxen. Haar favoriete artiesten? Dat zijn ongetwijfeld Thalía, André Hazes jr en de Toppers.

Kleur(loos) Als iemand Angelica zou moeten omschrijven, komt de frase ‘kleurrijke verschijning’ hoogstwaarschijnlijk voorbij: je kunt haar uittekenen in een bonte outfit. Het liefst draagt ze jurken met strikjes, in alle kleuren van de regenboog. En dat terwijl haar favoriete ‘kleur’ uiteindelijk toch echt wit is.

Ambers favorieten

Meer Buddha to Buddha