Amber - Brunott Juwelier

Amber

Bedrijfleidster Rotterdam
Wie
Amber
Sinds
1988
Wat
Bedrijfsleidster Rotterdam
Typisch Amber
Energiek, zorgzaam, lief
Favoriete merken
Bell & Ross, One More, Nanis, MeisterSinger
Favoriete sieraad
Transformista armband van Nanis
Favoriete horloge
Slimline Moonphase Stars Manufacture van Frederique Constant

Amber heeft een passie voor het uitkiezen van sieraden voor bijzondere levensgebeurtenissen, zoals geboortes en aanzoeken. Ze vindt dat deze momenten een sieraad voor het leven verdienen, een tastbare herinnering die de emotie en betekenis van het moment vastlegt. Haar specialiteit is het helpen van klanten bij het vinden van dat perfecte cadeau voor deze gelegenheden.

Ze is een echte sfeermaker, altijd denkend in confetti en bubbels, en zorgt ervoor dat elke dag een feestje is. Haar energie en positiviteit werken aanstekelijk, wat resulteert in een winkelervaring die klanten niet snel vergeten. Of het nu om een kleine aankoop of een groot cadeau gaat, Amber maakt er iets bijzonders van.

Ze heeft een voorliefde voor zegelringen van ByR&C en horloges van Bell&Ross. Haar uitstekende smaak en oog voor detail stellen haar in staat om klanten te inspireren en te adviseren bij hun keuzes.

Wat Amber echt uniek maakt, is haar vermogen om mensen zich fijn en bijzonder te laten voelen. Ze vindt het heerlijk om klanten te helpen bij het vinden van dat ene speciale cadeau of om een prachtige herinnering te creëren. Hoewel ze als gecertificeerd goudsmid sieraden zou kunnen maken, vindt ze veel meer voldoening in het directe contact met mensen in de winkel. Hier kan ze haar creativiteit en liefde voor anderen optimaal inzetten.