ZORG VOOR EEN MOOIE TIJD MET BRUNOTT EN QLOCKTWO

ZORG VOOR EEN MOOIE TIJD MET BRUNOTT EN QLOCKTWO.. DE MOOISTE TIJD IS SAMEN

Op een aantal meter van onze winkel in Rotterdam staat Atrium; een zorgcentrum dat zich heeft gespecialiseerd in dagbesteding, tijdelijk verblijf en zorg thuis. Een belangrijk ontmoetingspunt, waarvoor financiële steun van bedrijven en mensen zoals jij onmisbaar is. Dat is trouwens altijd al zo geweest, maar vooral in tijden van corona is het een hele uitdaging om het leven van de meest kwetsbare groepen in onze samenleving te veraangenamen. 

Om die reden steunt Brunott haar 'buren', en daar hebben we jouw hulp bij nodig! 
In de maanden juni en juli doneren wij 20% van iedere QLOCKTWO-aankoop aan het Atrium! En om een vliegende start te maken, hebben wij de eerste €1000,- alvast gedoneerd. 

De opbrengsten zullen - afhankelijk van het opgehaalde bedrag - worden gebruikt om innovatieve en interactieve apparaten aan te schaffen. Denk aan tablets, De BeleefTV of een Fietslabyrint.

Help eenzaamheid bestrijden, ontmoetingen mogelijk maken en draag bij aan het vergroten van de levenskwaliteit! Woorden én daden. 

De QLOCKTWO CREATORS EDITION RAW IRON met nieuwe zwarte behuizing of RAL kleur is nu verkrijgbaar. Of shop een van de andere unieke woordklokken van QLOCKTWO.