Wij staan online voor je klaar

Het is onbegrijpelijk, maar helaas moeten we noodgedwongen opnieuw onze winkels sluiten. Net nu we speciaal voor jullie de beste kerstcollectie ooit hebben ingekocht! Met 4 nieuwe merken en honderden prachtige sieraden moest december de kers op de kerst-taart worden. Maar.. we gaan natuurlijk niet bij de pakken neer zitten; ook dit jaar zorgen wij voor de mooiste cadeaus onder de boom!

Net zoals vorig jaar zullen we jullie zo goed als mogelijk digitaal helpen. Gewapend met iPads en camera's laten we je de mooiste sieraden en horloges live zien. Het zal misschien een beetje stuntelig zijn en we kunnen er geen lekker kopje koffie of glaasje cava bij schenken, maar dat maakt de cadeaus niet minder mooi.

Om het beste uit onze digitale shopsessie te halen, vragen we je goed voor te bereiden. Doe alvast wat inspiratie op, deel je budget indicatie met ons en wij regelen de rest. Het gros van ons assortiment ligt op je te wachten in onze webshop, onze nieuwe merken (ByR&C Romance, Niessing, Bigli, Scatola del Tempo en NOL GOLD COLLECTION) laten we graag met foto’s of via een Zoomsessie zien. Ook leuk: woon je in de buurt van onze winkel in Rotterdam dan komen we het cadeau eens persoonlijk bij je thuis brengen!

Heb jij hulp van onze specialisten nodig bij het uitzoeken van de perfecte kerstcadeau’s? Wacht dan niet langer en boek direct je afspraak (onder dit bericht).

Uiteraard zijn we ook gewoon telefonisch en via de chat bereikbaar voor vragen.

Tot snel, ook online maken we er samen een feestje van!

BOEK EEN ONLINE SHOPPING AFSPRAAK