Voor de moderne man met een dynamische levensstijl: tissot's supersport chrono collectie.

Wie Zwitserse perfectie liefheeft kan niet om de horloges van Tissot heen. Het Frans-Zwitserse merk is vooruitstrevend vanaf het eerste uur en ontwikkelt kwaliteitshorloges die getuigen van uitzonderlijk vakmanschap. Stijlvol en elegant, dan wel robuust en sportief. Reden genoeg om de Tissot Supersport Chrono collectie uit te lichten!

Tissot is als merk nauw verbonden met sport. De Supersport Chrono collectie brengt in het bijzonder een eerbetoon aan het rugby; een sport waarbij wederzijds respect, fysieke inzet, moed en fairplay de waarden zijn die verpakt zitten in het DNA. Dit zijn dan ook de pijlers waar Tissot zich op heeft gericht bij het ontwikkelen van de modellen in deze spraakmakende collectie.

Het ‘team’ betaat uit acht modellen met een roestvrijstalen 45.5 mm kast en een imponerende kroon. De horloges zijn voorzien van krasbestendige saffierglas en zijn waterdicht tot 100 meter. Bovendien zorgen de wijzers en indexen met Superluminova voor een uitstekende leesbaarheid in het donker. En alsof dat nog niet alles is, is er voor deze collectie een compleet assortiment horlogebandjes beschikbaar. Van stalen banden, tot banden met sierstiksels vervaardigd uit leer.

De voltallige Supersport Chrono collectie bestaat uit horloges die stuk voor stuk ideaal zijn voor de moderne man met een dynamische levensstijl. De verkoopprijs van het horloge bedraagt €390,- en is binnenkort verkrijgbaar in onze webshop!