The perfect gift..

Lieve klanten, 

Wat tot voor kort ondenkbaar leek is toch gebeurd. We moeten verplicht onze deuren sluiten. Nederland heeft tot nu toe - in tegenstelling tot haar buurlanden - de winkels open weten te houden. Blijkbaar hebben de genomen maatregelen (zoals het mondkapje en de anderhalve meter) onvoldoende effect, en zit er niets anders op dan een harde lockdown.

Dit is voor ons als juwelier een uitermate zwaar besluit. Niet enkel omdat we de omzet in de decembermaand gewoonweg nodig hebben, maar ook omdat december voor ons volledige team juist de maand is waar we het hele jaar naar uitkijken. Mensen blij maken is wat we het allerliefste doen, en Kerstmis geeft hier nog een extra dimensie aan. Maar spijtig genoeg loopt het dit jaar anders. 

We kunnen je helaas niet ontvangen in onze twee winkels om je aan een prachtig cadeau te helpen. Maar, er zijn gelukkig(!) nog voldoende wegen waardoor we dit wel kunnen doen...

Uiteraard blijven we telefonisch bereikbaar. En ook de techniek staat tegenwoordig niets meer in de weg. Dus via Zoom, Skype en FaceTime zorgen we ervoor dat we jullie nog steeds van het perfecte cadeau kunnen voorzien. Cadeautjes die onder een boom in de buurt van Rotterdam moeten belanden, brengen we zelfs persoonlijk langs. Is het een mooi cadeau? Dan krijg je er óók nog een fles cava bij! 

We zullen er alles aan doen om er voor jullie, onze klanten te zijn! Met een ongekende online service. Het zal in het begin misschien een beetje stuntelig gaan (we zijn gewend om jullie in onze winkels te helpen en niet via een beeldscherm), dus vragen een beetje extra geduld. Maar uiteindelijk blijven we doen waar we al meer dan 120 jaar goed in zijn! Daar zal helemaal niets aan veranderen.

Ik bedank jullie alvast voor het vertrouwen. Want we gaan dat dit jaar meer dan ooit nodig hebben. En twijfel je toch of je het aandurft om een kostbaar artikel online te bestellen? Bel ons op! Spreek ons aan via de chat op de website! Stuur een mailtje of een whatsapp bericht! Contacteer ons via Messenger! En geef ons de kans om te laten zien dat een online aankoop ook persoonlijk kan zijn. 

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Nogmaals hartelijk dank voor jullie vertrouwen.

Stay save en maak er ondanks alles toch iets moois van.

Jonas Smets 
Directeur
Brunott Juwelier