Seiko Star Bar Event Meteen naar de content

✓ Al 124 jaar juwelier

✓ Twee echte winkels

✓ Exclusieve merken en collecties

📞 +31 10 411 66 15

EVENT INVITATION

Zin om exclusieve horloges te bewonderen? Pak je kans en kom naar ons Seiko Star Bar event!

Seiko

Horlogemerk Seiko behoeft geen introductie. Het Japanse horlogemerk maakt sinds 1881 naam en faam met fantastische horloges. Wat wel nieuw is, is de mogelijkheid om het merk te ervaren op een manier zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan. Brunott is namelijk één van de in totaal slechts drie winkels waar het Seiko Star Bar Event wordt georganiseerd.

Seiko Star Bar Event

Op 14, 15 en 16 oktober draait het bij Brunott om Seiko in het algemeen en Seiko Star Bar in het bijzonder. Drie dagen lang ben je van harte welkom in onze winkel voor een unieke beleving van het merk en de horloges. Ontdek de nieuwe gelimiteerde Seiko Star Bar modellen, vier de lancering in stijl met een matchende cocktail en ga naar huis met een Seiko Star Bar goodiebag*. Ook is er - zoals van ons gewend bent - ruimte voor vragen en geven we je graag persoonlijk advies. Kortom: een event dat je niet mag missen!

Meld je aan

Vergeet niet om je direct aan te melden! *Enkel de eerste 50 aanmeldingen ontvangen een leuke Seiko goodiebag. Let op: goodiebags worden alleen verstrekt tijdens het event op 14, 15 en 16 oktober en kunnen niet op andere data worden opgehaald. Aanmelden voor het Seiko Star Bar event kan via deze link.

  • Wat: Seiko Star Bar Event

  • Wanneer: 14 oktober 10:00 tot 20:00 uur en 15 en 16 oktober tijdens openingstijden

  • Waar: Oude Binnenweg 45, Rotterdam

Heb je nog een vraag over het Seiko Star Bar event?

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons mailen, bellen of bereiken via social media en de chat. We hopen je te zien op 14, 15 of 16 oktober!

Groetjes,
Team Brunott

Greenspark Public Impact Profile