Save the date: Buddha to Buddha event Meteen naar de content

✓ meer dan 120 jaar kennis

✓ 2 fysieke winkels

✓ Exclusieve merken en collecties

EVENT INVITATION

Katja, Ben, Ellen, Nathalie… Allemaal zijn ze van de partij tijdens het Buddha to Buddha Event op zaterdag 2 en zondag 3 juli!

Ter gelegenheid van het 25e jarige bestaan van Buddha to Buddha staat onze winkel het eerste weekend van juli volledig in het teken van dit spraakmakende, Nederlandse sieradenmerk. En geloof maar, het belooft een niet-te-missen verjaardagsfeest vol plezier, inspiratie en iconische sieraden te worden.

Samen met Buddha to Buddha zorgen we ervoor dat geen Buddha-fan ook maar iets tekort komt. Zo polijsten we gratis Buddha to Buddha-sieraden, tonen we de volledige collectie van het merk en gaan Buddha to Buddha-klanten naar huis met een leuke goodiebag. En alsof dit niet genoeg redenen zijn om juist tijdens het verjaardagsweekend naar de winkel te komen, verloten we ook nog eens een Ben XS armband onder alle Buddha to Buddha-aankopen.

En de hapjes en de drankjes? Vanzelfsprekend zijn er daar ook voldoende van aanwezig. Iedereen is van harte welkom. Hopelijk tot dan!

Extra informatie

Iconische schakels die jou in verbinding brengen met je innerlijke zelf of garant staan voor een diepe connectie met personen die je dierbaar zijn. We love Buddha to Buddha! En omdat het Nederlandse sieradenmerk 25 jaar bestaat gaan we dat groots vieren.

Bedacht in Amsterdam, berust op The Buddha Way of Life en bedoelt voor iedereen. Dat is het verhaal van Buddha to Buddha in een notendop. Maar, we kunnen je er nog veel meer over vertellen… Dat doen we graag in het weekend van 2 en 3 juli, want dan staat dit top-of-mind sieradenmerk centraal in onze winkel in Rotterdam.

Geen Buddha to Buddha fan die tijdens dit exclusieve event ook maar iets tekort komt, want we hebben veel leuks in petto. Laat bijvoorbeeld gratis (maximaal 2) Buddha-sieraden polijsten, aanschouw alle iconische collecties en verlaat bij aankoop van een Buddha-sieraad de winkel met een fantastische goodiebag. En om het feest compleet te maken, maak je als Buddha to Buddha-klant exclusief tijdens dit weekend kans op een prachtige Ben XS armband!

  • Wat: Budda to Buddha event

  • Wanneer: 2 en 3 juli

  • Waar: Oude Binnenweg 45, Rotterdam

Over Buddha to Buddha

The Buddha Way of Life
Geïnspireerd door de ‘Buddha Way of Life’, is Buddha to Buddha veel meer dan slechts een merk. Ieder handgemaakt sieraad symboliseert een overtuigende levensstijl, waarbij alles draait om het vieren van het leven in al zijn tegenstrijdigheden.

Unieke, kostbare juwelen
Met een sieraad van Buddha to Buddha zijn liefde en persoonlijke aandacht nooit ver weg. De karakteristieke juwelen zijn ontworpen in Nederland en worden vervaardigd in Zuidoost-Azië. Volgens eeuwenoud vakmanschap, door traditionele edelsmeden en met de mooiste, meest pure materialen. Er wordt met uiterste zorg en precisie gewerkt aan ieder detail, wat resulteert in stuk voor stuk unieke items.

De Buddha to Buddha collecties
Hoewel de Buddha to Buddha collectie voornamelijk gekenmerkt wordt door de 925 sterling zilveren armbanden met chain motief, heeft de collectie zich in de loop der jaren uitgebreid met meer stoere, robuuste ontwerpen voor mannen en vrouwen. Iconische armbanden deden dienst als inspiratiebron voor ringen, kettingen, oorbellen en hangers waarbij - naast 925 sterling zilver - materialen als goud, leer, en edelstenen niet meer uit de collecties zijn weg te denken.

Kies het Buddha to Buddha juweel dat bij jou past
Van sieraden met grote schakels uit de Chain- en Esther collecties, tot en met de meer verfijnde Edwin-, Nurul-, en Katja collecties. Bij Brunott vind je altijd een exemplaar dat bij jou past!

Greenspark Public Impact Profile