Ontdek de Vernieuwde Oris Aquis

We zijn verheugd om enkele spannende updates aan te kondigen in de Oris Aquis-lijn, alom geprezen om zijn robuuste ontwerp en uitzonderlijke betrouwbaarheid. De vernieuwde modellen komen met een reeks verbeteringen die gericht zijn op het verfijnen van de gebruikerservaring en het verhogen van de esthetische aantrekkingskracht.

Wat is er nieuw aan de Oris Aquis?

  1. Bijgewerkte Kastformaten: De Oris Aquis is nu beschikbaar in drie verschillende maten: 43,5 mm, 41,5 mm en een nieuwe 36,5 mm, wat zorgt voor een perfecte pasvorm voor elke polsmaat. Het model van 43,5 mm is ook voorzien van het hoogwaardige Oris Calibre 400 met een indrukwekkende energiereserve van 120 uur.

  2. Designaanpassingen: Oris heeft het design van de Aquis verfijnd door de vorm van de lugs aan te passen voor een betere ergonomie, de proporties van de bezel aan te passen voor een slanker uiterlijk en de kroonbeschermers opnieuw te ontwerpen voor een verbeterde functionaliteit. Deze subtiele maar impactvolle updates dragen bij aan een verfijndere en comfortabelere draagervaring.

  3. Wijzerplaatverbeteringen: De wijzerplaten hebben nu een speciaal lettertype dat uniek is voor de Aquis Date-modellen, en voor het eerst zijn de datumwielen in kleur afgestemd op de wijzerplaten, wat zorgt voor een naadloze en esthetisch aangename uitstraling. Het assortiment omvat opvallende wijzerplaatkleuren zoals blauw, groen en zwart, met speciale modellen die gerecyclede en parelmoer wijzerplaten bieden.

  4. Verbeterde Bandopties: De introductie van het Quick Strap Change-systeem is een belangrijke upgrade, waardoor je gemakkelijk tussen bandjes kunt wisselen, wat de veelzijdigheid van het horloge vergroot.

  5. Technische Upgrades: De introductie van een snelverstelbare armbandsluiting in de Calibre 400-modellen voegt een praktische touch toe, waardoor het aanpassen van de grootte eenvoudig en probleemloos is.

Deze verbeteringen maken de Oris Aquis niet alleen een zeer functioneel duikhorloge maar ook een meer aanpasbare en gebruiksvriendelijke optie voor dagelijks gebruik.

Speciale Promotie

Om plaats te maken voor deze spannende nieuwe upgrades, bieden we een exclusieve korting van 15% op onze huidige Oris Aquis-collectie. Dit is de perfecte gelegenheid om een stuk van deze iconische serie te bezitten voordat de nieuwe modellen arriveren. Of je nu een langdurige fan van Oris bent of nieuw bent met het merk, mis deze kans niet om de nalatenschap en het vakmanschap van Oris te ervaren tegen een uitzonderlijke prijs.

De herontworpen Oris Aquis-modellen beloven traditionele robuustheid te combineren met hedendaagse verfijningen, waardoor ze een must-have zijn voor horlogeliefhebbers en casual dragers. Blijf op de hoogte van hun aankomst en profiteer zeker van onze huidige promotie om deze tijdloze stukken tegen een gereduceerde kosten te genieten.