Brunott ♥️ Niessing event

Zeg je ‘originaliteit’, ‘vakmanschap’ en ‘eeuwigheid’, dan zeg je Niessing. En zeg je Niessing, dan zeg je Brunott!

Niessing

Om iedere speciale gelegenheid onvergetelijk te maken, voegden we afgelopen jaar het merk Niessing toe aan onze collectie. Sindsdien is het uitzoeken van sieraden in onze winkel als een duik in een weelde van briljanten en de mooiste edelmetalen. Zie je het al voor je? Kom dan naar het Brunott loves Niessing event op 5 en 6 november!

Brunott loves Niessing

Geef je ogen de kost aan een extra grote collectie Niessing sieraden, doe een beroep op de kennis van het Niessing team en laat je verrassen door heel veel moois. Uiteraard staan onze eigen sieraden exsperts ook paraat om persoonlijk advies te geven en al je vragen te beantwoorden. En om dit alles extra feestelijk te maken, ontbreekt het op het Brunott loves Niessing event niet aan lekkere hapjes en drankjes.

Meld je aan

Ben jij er ook bij? Laat het ons weten! Bij aanmelding voor het Brunott loves Niessing event ontvang je een leuke Niessing goodiebag (zolang de voorraad strekt).


Alles op een rijtje

  • Wat: Brunott loves Niessing event
  • Waar: Oude Binnenweg 45, Rotterdam
  • Wanneer: 5 en 6 november, tijdens openingstijden

Heb je nog vragen over het Brunott loves Niessing event? Stel deze aan een van onze medewerkers via mail, chat, social of je telefoon. Hopelijk zien we je op 5 of 6 november!

Team Brunott