New Birthstone Month: August

De Stralende Maansteen van Augustus

Peridot, ook wel bekend als olivijn, is de betoverende geboortesteen van de maand augustus. Deze edelsteen staat bekend om zijn unieke en levendige felgroene kleur, die het hele jaar door een vleugje zomerse warmte uitstraalt. Hoewel natuurlijke variaties in kleur kunnen voorkomen, blijft peridot altijd trouw aan zijn kenmerkende groene tint.

 

We Hebben een sprankelende Selectie aan Peridot-sieraden!

In onze collectie vind je prachtige peridot-sieraden van merken zoals Miss Spring, Romance en Blush. Deze merken bieden een scala aan schitterende ontwerpen die de unieke eigenschappen van de edelsteen volledig tot hun recht laten komen. 

    

 

Perfecte Mix & Match Mini Sweety

In onze Bigli-collectie komt de levendige groene kleur van peridot prachtig tot zijn recht in 18k geelgoud, witgoud of roségoud. Deze combinatie zorgt voor een oogverblindende glans die de natuurlijke schoonheid van de edelsteen perfect benadrukt. Ontdek onze schitterende selectie van colliers, ringen en oorbellen met deze prachtige edelsteen.

 

Op zoek naar het perfecte cadeau of wil je je dierbaren dicht bij je dragen?

Met onze prachtige selectie geboortestenen kun je de liefde voor je dierbaren symboliseren en altijd bij je dragen. Of je nu op zoek bent naar een betekenisvol cadeau voor iemand die in augustus geboren is, of gewoon wilt genieten van de levendige schoonheid van peridot, deze edelsteen is een perfecte keuze. Kom langs en ontdek de stralende kracht van peridot in onze uitgebreide collectie sieraden.