Liefde is..

Valentijnscadeau kopen bij Brunott..
Verliefd, verloofd of vertrouwd.. Diamanten en mooie uurwerken zijn nog altijd de ingrediënten van een succesvol liefdesverhaal. We helpen je graag aan een - groot of klein - valentijnscadeau!

Het belang van het tonen van liefde is een must dezer dagen. Iedereen kan tenslotte wel wat extra warmte gebruiken. Ook Brunott. Want na een decembermaand zonder klanten in onze winkels, moeten we helaas ook geloven aan valentijnsshoppen op afstand. De gevolgen? We houden ons hart vast. 

Dus laat je alsjeblieft niet tegenhouden door onze gesloten deuren. Ons team beheerst inmiddels alle kneepjes van het online-verkoopvak. En de actie waarbij 21% van je aankoop direct in shoptegoed wordt omgezet? Die loopt gewoon nog even door. 

WIE IS JOUW VALENTIJN?
Toon je liefde voor hem of haar met een sieraad, horloge of (origineel!) iets voor in het interieur. Slagen voor een valentijnscadeau doe je zo:

Boek een private online shopsessie
7 dagen per week is er iemand in onze winkel aanwezig om je te ondersteunen bij je aankoop. Ongeacht de lengte van je wensenlijst; we nemen uitgebreid de tijd voor je. Precies zoals je van ons gewend bent, maar dan via een scherm. Je hoeft alleen nog maar een afspraak te maken. 


De webshop is gelukkig nog altijd open. Een deel van onze collectie is hier te bewonderen en te bestellen. Dat kan de hele week, op ieder moment van de dag. Met groots betaalgemak. En mocht je vragen hebben over een artikel; stel ze gerust. Je kunt binnen no-time antwoord van ons verwachten.

BEZORGEN
Bestellingen die geplaatst zijn in de webshop worden zorgvuldig (en romantisch!) ingepakt en aangetekend verstuurd. Onze bezorgpartner zal binnen enkele dagen het cadeau aanbieden op het gewenste adres. In Rotterdam komen we heel bijzondere cadeaus - indien gewenst - persoonlijk afleveren. 
 
See you soon! 

Team Brunott