FREDERIQUE CONSTANT'S NIEUWE HIGHLIFE COLLECTIE!

frederique constant behoort als horlogemerk tot de meest vindingrijke in zijn soort. hun continue blik op de toekomst leidt tot constante vernieuwing en verrassing. zo is de highlife collectie - inmiddels meer dan 20 jaar geleden gelanceerd - nieuw leven ingeblazen!

De nieuwe Frédérique Constant Highlife collectie is geïnspireerd op een horloge dat het merk in 1999 creëerde. Dit model werd gekenmerkt door de geïntegreerde band, welke bovendien in een mum van tijd kon worden verwisseld. Frederique Constant heeft dit ingenieuze concept verder ontwikkeld en opnieuw toegepast in maar liefst drie nieuwe Highlife-ontwerpen: de Highlife Automatic COSC, Highlife Heart Beat en de Highlife Perpetual Calendar Manufacture. Trouw aan het DNA van het merk, presenteren ze een moderne en toch elegante uitstraling, en maken ze de luxe van Zwitserse uurwerken bereikbaar voor deze én de volgende generatie.

Highlife Automatic COSC
Dit nieuwe model in de Highlife-collectie oogt - vooral vanwege de simpele maar fraai gedecoreerde wijzerplaat - het meest eenvoudig van het drietal. Het slanke, sportieve en verfijnde horloge is uitgerust met het automatische FC-303 kaliber, waarvan de beweging zichtbaar is via de caseback. Het model heeft een 41mm kast en is verkrijgbaar in 4 verschillende versies. Wij verkopen zowel de prachtige Highlife Automatic COSC FC-303V4NH2B (€1.995,-) als de Highlife Automatic COSC FC-303N4NH6B (€1.795,-). 

HIGHLIFE HEART BEAT
Dan het model dat met de opening in de wijzerplaat op 12 uur het meest dichtbij het origineel uit 1999 blijft: de Highlife Heartbeat. Evenals bij de andere modellen uit deze nieuwe serie, is de beweging van het kaliber (FC-310) zichtbaar via de transparante caseback. Ook heeft dit model een 41mm kast en een globe-decoratie op de wijzerplaat. De verkoopprijs van de Highlife Heart Beat FC-310N4NH6B bedraagt €1.895,- en is verkrijgbaar bij Brunott!

HIGHLIFE PERCEPTUAL CALENDAR MANUFACTURE
Dan de prachtige Perpetual Calender, die met zijn prijskaartje in de categorie luxe sporthorloges een aangename uitzondering is. Dit elegante horloge is uitgerust met het eigen automatische Frédérique Constant kaliber (FC-775) en beschikt over een intern ontwikkelde quantième perpetuel module. Drie van de vier tellers op de wijzerplaat geven kalenderfuncties weer: datum, weekdag en maand en schrikkeljaar. Op 6 uur is de maanfase gepositioneerd. Dit model heeft een 41mm kast en kent 3 variaties. De prijs van de Perceptuel Calender begint bij €8.495,-. Helaas is dit horloge niet bij ons te verkrijgen.