DE NIEUWE LIMITED EDITIONS VAN MEISTERSINGERZIJN BINNEN! EN DAT IS GOED NIEUWS VOOR DE HORLOGE-FANATIEKELINGEN IN HET ALGEMEEN, EN DE ROTTERDAMSE IN HET BIJZONDER.

Eerder kondigden we al aan door MeisterSinger te zijn geselecteerd als exclusief verkooppunt van deMeisterSinger Rotterdam City Edition 2020. En nu, na vier lange maanden wachten, kan 1 van de 10 Rotterdam Editionseindelijk van jou zijn!

De nieuwe limited editions van Meistersinger zijn binnen! en dat is goed nieuws voor de Hollandse horloge-fanatiekelingen in het algemeen, en de Rotterdamse in het bijzonder. En dat is nog niet alles.. Ook de MeisterSinger NL Edition 2020 is verkrijgbaar bij Brunott! Hoewel we eigenlijk 'editions' moeten zeggen. Dit jaar presenteert het Duitse merk namelijk twee modellen, beide gelimiteerd tot 60 stuks. Zowel deroestvrijstalen versieals hethorloge met een 4N rose gouden PVD coatingheeft een 40mm kast, en is gebaseerd op het Pangea model. Ook zijn beide modellen voorzien van een Sunburst Steel Blue wijzerplaat en worden ze aangedreven door het beproefde Zwitserse automatische Sellita SW300-1 kaliber. 

Wil jij een limited edition van MeisterSinger aan je collectie toevoegen, of deze weggeven als cadeau? Bestel deze direct online, of kom langs onze winkel in Rotterdam!