DEZE 5 SIERADEN ZIJN MET AFSTAND HET MOOISTE MOEDERDAG CADEAU!

9 mei is het weer Moederdag; een dag die in het leven is geroepen om de meest bijzondere vrouw(en) ter wereld goed te verwennen. Wil jij Moederdag dit jaar extra speciaal maken?
Met 5 suggesties helpen we je graag op weg met het vinden van een origineel Moederdag cadeau!

En zit er hieronder niets voor haar bij? Geen paniek: ons aanbod reikt veel verder dan dit. Kom op afspraak langs en vind een prachtig moederdagcadeau in de winkel.

 

Nathalie Multi Chain Armband

Stoer, verfijnd en tijdloos. Het is dan ook niet zomaar dat de sieraden van Buddha to Buddha zo gewild zijn. Deze Multi Chain armband is geïnspireerd op connectie, met als resultaat verschillende schakels die met elkaar verweven zijn. Als je moeder dát geen mooi cadeau vindt, weten wij het ook niet meer.

Dancing Gold Collier

Laten we eerlijk zijn, welke vrouw wordt er niet gelukkig van een sieraad met diamanten? Trakteer je moeder daarom op dit collier van het Italiaanse NANIS. Net als alle andere sieraden uit de populaire Dancing in the Rain collectie, is ook deze creatie ontworpen om haar een krachtig, stralend en geweldig gevoel te geven.

Moonlight Grapes Collier

To the moon and back. Dit Moonlight Grapes Collier van Georg Jensen is uitermate geschikt om je moeder te laten zien hoeveel je van haar houdt. Extra leuk: verras haar op Moederdag met deze ketting en doe haar de volgende keer de bijpassende oorbellen cadeau

Oorknop Button met Saffier

Als familiebedrijf weet Miss Spring als geen ander hoe bijzondere de band tussen jou en je moeder is. Deze oorbellen met blauwe saffier zijn dan ook hét cadeau om jullie relatie mee te symboliseren. En hoewel een cadeau als dit eigenlijk geen woorden nodig heeft, moet je bij het geven toch even vertellen dat deze edelsteen trouw en vriendschap vertegenwoordigt.

Pantelleria armband met parelmoer

Is jouw moeder een elegante vrouw die graag met de tijd meegaat? Trakteer haar deze Moederdag dan op een armband die zowel tijdloos als modern is! Wist je dat het Engelse woord voor parelmoer 'mother of pearl' is? Nóg een mooie aanleiding om met deze armband een begin te maken aan haar One More collectie.