DE NIEUWE SEIKO ASTRON LIMITED EDITION

DE ASTRON GPS SOLAR NOVAK DJOKOVIC 2020 LIMITED EDITION

Novak Djocovic behoeft geen introductie. Datzelfde geldt natuurlijk voor Seiko. Als trotse 'watch partner' van de Servische tenniskampioen, voorzien zij Djocovic sinds 2014 van de nodige horloges én brengen zij regelmatig een gelimiteerd horloge met hem uit. Goed nieuws voor de liefhebber: het is weer zover! Ter ere van Djocovic ongekende prestaties, introduceert Seiko een bijzondere limited edition van de Astron GPS Solar. En van de 1500 exemplaren die het Japanse merk wereldwijd op de markt brengt, krijgt Brunott er 2!

De Novak Djocovic Astron GPS Solar linkt subtiel naar de affectie die Djocovic en Seiko voor hun thuisland hebben. Met donkerblauw als basiskleur, verwijst het horloge zowel naar het Japanse symbool voor 'overwinning' als naar de Servische vlag. Tot in de kleinste details brengt het horloge een ode aan het thuisland van de twee spelers: rood en wit van beide nationale vlaggen komt terug in het ontwerp, en zowel de Servische als Japanse tijdzone is gemarkeerd op de UTC-indicator.

Uitgerust met het nieuwe 5X53 Dual-Time kaliber, bewijst Seiko met dit horloge meester te zijn op het gebied van GPS Solar-technologie. Zo is het uurwerk in staat om daglicht te 'zien' en maakt het tot twee keer per dag contact met het GPS-systeem om de precise tijd te waarborgen. Belandt de drager in een andere tijdzone? Een druk op de knop laat deze Astron GPS Solar razendsnel naar de juiste lokale tijd schakelen. 

PRE-ORDER!

De twee exemplaren die Seiko aan Brunott heeft toegekend zijn te verkrijgen vanaf februari 2020. Verzekerd zijn van het gelimiteerde horloge, inclusief gift box en extra silicone band? Plaats direct een pre-order voor Seiko’s Novak Djocoviv Astron GPS Solar!