Meteen naar de content
nl
  • de
  • en
  • es
  • fr
  • it
  • nl
✓ 2 Fysieke winkels ✓ Gratis verzending vanaf €100,- ✓ Officieel dealer

MeisterSinger Singularis in Perfectie

Het Duitse merk MeisterSinger is vooral bekend om één ding, het maken van horloges die de tijd op een ongewone, nogal poëtische en unieke manier weergeven, dankzij een enkele wijzer.

Sinds de oprichting van het merk door Manfred Brassler in 2001 in de Duitse stad Münster, is de enkele unieke wijzer een echt kenmerk van MeisterSinger geworden.

MeisterSinger weet ook hoe het complicaties moet maken, evenals de uurwerken die zij maken. Het begon allemaal in 2014 met de Circularis en haar 5-daagse gangreserve. Dit werd vervolgd door een automatische versie in 2016. Nu zien we de introductie van de MeisterSinger Singularis, die de tweede generatie van automatische horloges vertegenwoordigt met het grote en krachtige Calibre MSA01.

De Singularis laat je het bekende op een unieke manier ervaren. De nieuwe kast is gebaseerd op de iconische behuizing van de enige echte MeisterSinger klassieker, de N 03. De wijzerplaat van de Singularis zorgt voor een speciale aantrekkingskracht. De wijzerplaat zorgt voor diepte en geeft een unieke levendigheid weer. Het elegante blauw van de zonneslijpsel-afwerking wordt herhaald in de buitenste ring. Het zicht op het bijzondere MeisterSinger-kaliber met haar unieke brug en uitgebalanceerde rotor is te zien door de transparante achterkant.

Vele horlogemakers dromen om een nieuw kaliber te mogen ontwerpen en bouwen. Er is veel inspanning nodig om een nieuw kaliber te kunnen produceren. Deze taak heeft MeisterSinger zichzelf gesteld met de ontwikkeling van de handopwindbare kaliber MSH01 en het automatische kaliber MSA01.

Bij het automatische kaliber voorzien de twee veertonnen het mechanische van zoveel energie dat een ongewoon grote gangreserve van 120 uur haalbaar is. Dankzij de serieschakeling zorgt de veercilinder gelijktijdig voor opwinding en verdeling van de krachten. Dit resulteert en garandeert tot de hoogste nauwkeurigheid van dit uurwerk.

Met de Singularis luidt MeisterSinger de tweede generatie horloges in met het eigen automatisch kaliber. Om te benadrukken hoe indrukwekkend de MSA01 eruit ziet, is het de moeite waard om erop te wijzen dat dit het eerste uurwerk ooit was dat werd bekroond met de Red Dot Design Award en de German Design Award. Bekijk de MeisterSinger Singularis hieronder voor meer informatie.

MeisterSinger Singularis

Meistersinger

MeisterSinger Singularis
Normale prijs
€4.670,00
Normale prijs
Aanbiedingsprijs
€4.670,00

Met de Singularis luidt MeisterSinger de tweede generatie horloges in met het eigen automatisch kaliber. De Singularis laat je het bekende op een gedifferentieerde manier ervaren. De Nieuwe kast is gebaseerd op de iconische behuizing van de enige echte MeisterSinger klassieker, de N 03. Ervaar de perfecte en nauwkeurigheid van de beeldschone MeisterSinger Singularis.