De allerlaatste Black Friday Week Meteen naar de content

✓ meer dan 120 jaar kennis

✓ 2 fysieke winkels

✓ Exclusieve merken en collecties

De allerlaatste Black Friday Week

Brunott’s Black Friday Week is inmiddels niet meer weg te denken. Ook dit jaar kun je (online) je favoriete horloges, sieraden en accessoires kopen met korting. Maar let wel: het is nu of nooit! Dit is de allerlaatste keer dat we korting geven tijdens Black Friday. En we pakken deze Black Friday Week ook iets anders aan dan je gewend bent…

Black Friday Week bij Brunott

Maandag 21 t/m vrijdag 25 november profiteer je van 15% korting op ons hele assortiment. Maar, mens én planeet profiteren mee! Omdat wij vinden dat Black Friday anders en duurzamer kan, doneren wij 5% van het bedrag van jouw aankoop aan een goed doel. Welk doel dat is, bepaal jij helemaal zelf. We hebben drie prachtige goede doelen geselecteerd. Tijdens het online aankoopproces kun je aangeven welk doel jij wilt steunen. Bij een aankoop in de winkel kun je het doel dat jij wilt steunen kenbaar maken aan een van onze medewerkers.

Onze goede doelen

  • WeForest: Maak de aarde cooler! Internationale non-profit organisatie WeForest zet zich in voor duurzame herbebossing in aangetaste gebieden, ontstaan door landbouw, mijnbouw en steenkoolproductie. Behalve het planten van bomen, geeft WeForest de boeren die in deze gebieden leven instructies en tools om op een duurzame manier in inkomen te kunnen voorzien. Met jouw hulp wordt de biodiversiteit en bodemherstel gestimuleerd en blijven de inkomsten van de lokale bewoners verzekerd. Meer informatie over dit goede doel vind je hier.

  • Unicef - Help de kinderen in Pakistan: Drie miljoen kinderen lopen gevaar vanwege de zware moesonregens in Pakistan. De meest kwetsbare delen van het land liggen volledig onder water. 18.000 scholen zijn vernietigd, talloze watersystemen beschadigd en het risico op uitbraken van ziekten is groter dan ooit. Jij kunt ervoor zorgen dat de getroffen kinderen in Pakistan levensreddende hulp krijgen. UNICEF levert hen veilig drinkwater, medische benodigdheden, medicijnen en vaccins, therapeutische voeding en hygiënekits. Meer informatie over dit goede doel vind je hier.

  • Stem zonder gezicht: Vorm een stem voor alle kinderen die in armoede leven! Stichting Stem zonder Gezicht draagt vanuit liefde en gemeenschapsgevoel bij aan armoedebestrijding, ongelijke kansen en sociale uitsluiting bij kinderen en gezinnen. Jouw hulp draagt bij aan een goede toekomst voor de kinderen. Stem zonder Gezicht serveert maaltijden, regelt uitjes, helpt met talentontwikkeling en laat kinderen participeren in de cultuur. Meer informatie over dit goede doel vind je hier.

Kunnen we dankzij jullie al doneren.

Stap voor stap duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is voor ons van groot belang. Daarom wordt Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een steeds belangrijker onderdeel van het bedrijfsbeleid van Brunott. Niet alleen dragen we de verantwoordelijkheid voor problemen zoals klimaatverandering en milieuvervuiling, we zetten vanaf nu ook daadwerkelijk in op een krachtig MVO-beleid. Door 5% van onze omzet tijdens de drukste periode van het jaar te doneren aan goede doelen, maken we hier een mooi begin mee. Daarnaast hanteren we voor aankopen die gedaan worden tijdens de Black Friday Week een ander retourbeleid.

Black Friday Retourbeleid

Wanneer je besluit om je online geplaatste bestelling (of een deel daarvan) te retourneren, heb je daar 30 dagen de tijd voor. Je kunt de artikelen die niet naar wens zijn in originele staat terugsturen via PostNL. Om retourmisbruik tijdens de Black Friday Week te voorkomen, rekenen wij voor aankopen die gedaan zijn van 21 t/m 25 november €15,- retourkosten. Dit bedrag doneren wij rechtstreeks aan WeForest; een internationale non-profitorganisatie die bomen plant om de CO2-uitstoot te compenseren en de wereld groener te maken. Je retour afleveren in een van de Brunott-winkels is uiteraard ook mogelijk.

The last, the best

Nog één keer Black Friday bij Brunott, dus gaan we voor ‘the last, the best’. We zorgen voor extra sfeer en gezelligheid in de winkels én trakteren op vrijdag - tijdens de grand finale - op cocktails. Profiteren van 15% korting, feest vieren in de winkel én een goed doel steunen: een betere manier om je decembercadeaus te kopen is er niet!

Veel (shop)plezier tijdens Brunott’s Black Friday Week,

Team Brunott

Greenspark Public Impact Profile