BUDDHA TO BUDDHA: MEANT TO BE UNWRAPPED!

Er is geen twijfel over mogelijk: de feestdagen gaan er anders uitzien dit jaar. Maar in plaats van te focussen op wat er níét kan, laten Brunott en Buddha to Buddha je graag zien dat er nog heel veel moois wél mogelijk is. Met de gloednieuwe Black Rhodium collectie als ultiem bewijs!

MEANT TO BE UNWRAPPED

Liefde en aandacht (voor elkaar) zijn in de collecties van Buddha to Buddha nooit ver weg. De karakteristieke juwelen zijn ontworpen in Nederland en worden vervaardigd in Zuidoost-Azië. Volgens eeuwenoud vakmanschap, door traditionele edelsmeden en met de mooiste, meest pure materialen. Er wordt met uiterste zorg en precisie gewerkt aan ieder detail, wat resulteert in unieke items om te wensen, te krijgen en te geven.

MEANT TO LIVE 

De combinatie van jouw way of life en moeder natuur creëert in de loop der tijd een vintage statement. Dát is wat de nieuwe Black Rhodium collectie van Buddha to Buddha representeert. BenJulius en Katja zijn in deze serie voorzien van een prachtige rhodium finishing, al dan niet samen met gepolijst zilver- of 18k gouden details. 

Bovendien ontvang je bij iedere aankoop* vanaf 150 euro aan buddha to buddha sieraden een gift with purchase. deze speciaal ontworpen lederen sleutelhanger is - behalve een leuke toevoeging aan je sleutelbos - een geschenk waarmee je kans maakt op een halfjaar lang gratis rijden in de speciaal ontworpen elektrische buddha to buddha mini cooper! kom je snel langs om de nieuwe buddha to buddha collectie te bewonderen? winkelen bij brunott is zonder zorgen. we bieden nog altijd de service, kwaliteit en veiligheid die je van ons verwacht!

*Zolang de voorraad strekt. deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door erkend mini dealer van poelgeest