BRUNOTT'S BESTE BLACK FRIDAY DEAL VOOR DAMES

Tijdens Black Friday draait alles om het vinden van spectaculaire koopjes en speciale cadeaus. Dankzij Brunott’s Black Friday Special wordt dat dit jaar makkelijker dan ooit. Met gepaste trots presenteren we 9 exclusieve colliers met edelsteen hanger. Speciaal ontworpen voor dit feest, te koop voor een zeer speciale prijs.

GA VOOR NIETS MINDER DAN 18K GOUD
Vervaardigd uit 18 karaat goud en voorzien van een hanger met edelsteen, heeft een vrouw niets anders meer nodig om zich bovennatuurlijk mooi te laten voelen. Ieder collier is handgemaakt en daarom one of a kind. Een must voor zij die haar unieke persoonlijkheid graag op een originele manier uit. En voor dat alles betaal je tijdens de Black Friday week geen €729,- maar slechts €583,20 óf geen €1035,- maar €828,- voor de colliers met diamanten. Hebben!

ZO VERZEKER JE JEZELF VAN DEZE BLACK FRIDAY SPECIAL
De colliers zijn verkrijgbaar vanaf zondag 21 november middernacht. Tot laat opblijven (of een wekkertje zetten) loont, want voor je het weet is jouw favoriet uitverkocht. Op 26 november eindigt de Black Friday Special. Nalevering is helaas niet mogelijk.

BEKIJK DE 9 EXCLUSIEVE COLLIERS  
Alle 18 karaat gouden colliers nog eens goed bekijken voordat je jouw favoriet bepaalt? Je kunt ze alle 9 alvast bewonderen op onze Black Friday Special-pagina.