Vier pracht en ambacht van eigen bodem tijdens het Brunott ❤️ ByR&C ev Meteen naar de content

✓ Al 124 jaar juwelier

✓ Twee echte winkels

✓ Exclusieve merken en collecties

📞 +31 10 411 66 15

EVENT INVITATION

Het prachtige merk byR&C bestaat 75 jaar. Reden voor een feestje op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december.

Familiebedrijf R&C maakt diamantcreaties en zegelringen die onmogelijk aan je oog kunnen ontsnappen. Stukjes emotie, geluk, herinnering en liefde zitten verpakt in elke schitterende creatie. Het gebruik van verantwoord goud en conflictvrije diamanten zijn nog steeds een vast gegeven, en de signatuur van opa Bruining is nog altijd voelbaar. En ondanks dat er - in tegenstelling tot 75 jaar geleden - toegang is tot allerlei technologische hoogstandjes, worden de juwelen van byR&C nog altijd met de hand vervaardigd in eigen atelier.

Praktisch

We vieren 75 jaar ByR&C op vrijdag 16 december met onder andere:

De grootste collectie byR&C sieraden die we ooit in de winkel hebben gehad;

Aanwezigheid van niemand minder dan de familie Bruining. Dark Bruining en zijn team vertellen je graag alles over de rijke historie van het merk;

Gratis cocktails! We breiden de winkel op vrijdagavond uit met een pop-up cocktailbar waar lekkere (alcoholvrije) cocktails worden geschonken;

Een prachtige winactie waarbij we een diamanten 14k gouden ByR&C Ario ring, gezet met een 0,25ct diamant, in kleur naar keuze weggeven.

Op zaterdag en zondag is het mogelijk om gratis je sieraden schoon te laten maken en als eerste de prachtige nieuwe collectie heren tennisarmbanden te bewonderen. Allemaal onder het genot van lekkere bakkies pleur uit de mobiele koffiebar.

Meld je aan

Zin in een gezellige middag uit, of misschien nog op zoek naar een mooi (december)cadeau? Vier 75 jaar pracht en ambacht met ons mee! Schrijf je hieronder in voor vrijdag, of kom zonder inschrijving langs op zaterdag of zondag.

  • Wat: Brunott ♥️ ByR&C Event

  • Wanneer: Vrijdag 16 december om 19:00 tot ...

  • Waar: Oude Binnenweg 45, Rotterdam

Greenspark Public Impact Profile