Brunott’s Black Friday Week is inmiddels een waar begrip. Zoals elk jaar is het ook deze keer weer raak: vijf dagen lang feest in onze winkels en online! Natuurlijk sluiten we ook in 2021 de feestweek feestelijk af. Benieuwd naar wat je te wachten staat? Lees snel verder voor het volledige programma; de kortingen, de specials en de afterparty!

Programma:
Agenda in de aanslag! Brunott’s Black Friday week gaat van start op maandagochtend 21 november 00:00 uur en eindigt op vrijdagavond 28 november 00:00 uur.

Shoppen in de winkels kan tijdens onze openingstijden, de webshop is dag en nacht geopend. Buiten de aangegeven periode is het helaas niet mogelijk om artikelen met Black Friday korting te shoppen.

Kortingen:
We bouwen de korting (en daarmee de spanning) langzaam op. Met alle gevolgen van dien...  
De ervaring leert dat koopjesjagers tijdens Brunott’s BFW zeer actief zijn. Misschien hebben ze het wel op jouw favoriete sieraad of horloge gemunt?

Neem je geen enkel risico, of durf je het aan om te wachten?

  • Maandag en dinsdag: 10% korting op ons hele assortiment*

  • Woensdag en donderdag: 15% korting op ons hele assortiment*

  • Vrijdag: 20% korting op ons hele assortiment*

*Qlocktwo is uitgesloten van deze actie.*Actie geld enkel op onze actuele voorraad. 

Specials:
Nieuw dit jaar zijn onze Black Friday Specials: bijzondere items die je de hele week met 25% korting kunt scoren! Wacht daar niet te lang mee: van elk ontwerp is slechts één exemplaar beschikbaar. En als je een geheimpje kunt bewaren: jij kunt ze nu al kopen.

Nieuwsgierig naar de Black Friday Specials? Het zijn 9 exclusieve colliers met hanger en het droomhorloge van elke man.

Afterparty:
Sip sip, hooray! Op de laatste dag van onze feestweek opent zowel in de winkel in Rotterdam als in Capelle aan den IJssel een pop-up cocktail bar. Je bent van harte welkom om met een drankje (of twee) te komen proosten op jouw nieuwe aanwinsten. Zien we jou vrijdag de 26e?

Groetjes team Brunott