NIET ALLE SUPERHELDEN DRAGEN CAPES. WÉL HORLOGES.
Een perfect vaderdag cadeau vinden is niet eenvoudig. Want wat geef je iemand die zegt alles te hebben dat zijn hartje hem begeert? Brunott staat je bij. Speciaal voor Vaderdag selecteerden we 5 bijzondere horloges die hij vast nog níét heeft!

BR 05 CHRONO BLACK STEEL

Heeft jouw vader diep in zijn hart nog steeds de wens om astronaut, duiker of piloot te worden? Dan is dit iconische Bell & Ross horloge met chronograaf zeker wat voor hem.

ORIS CARL BRASHEAR CAL. 401

Een horloge met een bijzonder verhaal, fraaie beweging en hoge kwaliteitsstandaarden zal je vader gegarandeerd waarderen. En het feit dat Oris’ Carl Brashear Cal. 401 een limited edition betreft, maakt het extra bijzonder!

GRAND SEIKO SLGH003G

De collectie van Grand Seiko omvat horloges die gecreëerd zijn voor vaders die waarde hechten aan perfectie. Zo ook dit model, dat is uitgebracht ter gelegenheid van de 60e verjaardag van het befaamde merk. Wedden dat hij deze limited edition fantastisch vindt?

MEISTERSINGER BELL HORA

Gaat je vader voor jou door het vuur? Gun hem wat rust zijn hectische bestaan en verras hem met het nieuwste eenwijzerhorloge van MeisterSinger.

SEIKO ASTRON 140TH JUBILEUM LIMITED EDITION


Schoonheid, kracht en GPS Solar; in dit unieke, gelimiteerde horloge komt het allemaal samen. Maar let wel: dit horloge is alleen voor vaders die de blits willen maken.

En heeft jouw vader al genoeg horloges, of maak je hem er simpelweg niet gelukkig mee? Geen paniek. In dat geval tippen we:

QLOCKTWO CLASSIC CREATOR'S EDITION SILVER & GOLD
De woordklokken van QLOCKTWO spreken tot de verbeelding. Deze uitvoering is een cadeau waar je vader sprakeloos van wordt! 

WOLF 1834 CUB WINDER

Vaders met een grote horlogecollectie weten: stilstand is achteruitgang. Gelukkig is een watchwinder het antwoord. En geloof ons: geen ander dan deze van WOLF1834 is in staat om de natuurlijke polsbeweging van paps zó goed na te bootsen.