1e hulp bij kerstcadeau stress: dit zijn de beste geschenken voor dames en heren!

Moeite met het vinden van een perfect kerstcadeau? Ho ho ho, niet zomaar opgeven. Dit jaar sta je er niet alleen voor. Wij hebben de beste 5 kerstcadeaus van 2021 voor mannen en vrouwen op een rijtje gezet. Shoppen en onder de boom ermee! You're welcome.

Voor haar:

COLLIER DANCING ELITE - NANIS

Smaken verschillen, maar deze prachtige gouden ketting van Nanis is een kerstcadeau waarmee je bij elke vrouw punten scoort. Wie houdt er tenslotte niet van de combinatie van 18 karaat goud, elegantie en vakmanschap? Precies.

14K GEEL EN WIT GOUD OORBELLEN - DIAMONDS BY BLUSH

Laten we eerlijk zijn: elke vrouw kan een subtiele schittering gebruiken. Zeker tijdens Kerstmis. Blush begrijpt dat en heeft voor kerst (en alle andere speciale momenten in het leven) deze geweldige gouden oorbellen met diamant ontworpen.

SALINA HALSKETTING MET DIAMANTEN - ONE MORE

Wat geef je een vrouw die alles al heeft? Heel simpel: deze ketting van One More. Want hoeveel sieraden ze ook heeft, van een eindeloze hoeveelheid witte diamanten en 18 karaat goud krijgt echt niemand ooit genoeg.

INFINITY BANGLE - GEORG JENSEN

Oneindige liefde, oneindige mogelijkheden.. Als je je dierbare een kerstcadeau voor in de oneindigheid wil geven deze kerst, dan zit je met deze sterling zilveren Infinity armband van Georg Jensen helemaal goed.

HIGHLIFE AUTOMATIC - FREDERIQUE CONSTANT

Kerstmis is de tijd om je geliefden eens écht in de watten te leggen. Wil je haar wel graag een praktisch kerstcadeau geven? Ga dan voor dit bijzondere horloge van Frederique Constant. Met diamanten sterren die de uren weergeven op een kosmisch blauwe wijzerplaat is deze Highlife Automatic het droomhorloge van elke vrouw!

Voor hem:

SPB143J1 - SEIKO PROSPEX

Een mooi horloge is onmisbaar. In het dagelijks leven, maar ook op reis of tijdens andere avonturen. Met dit onverwoestbare duikers horloge van Seiko maak je iedere man blij: je zoon, je vader of je opa. (Of jezelf natuurlijk.)

CHAIN XL BRACELET - BUDDHA TO BUDDHA

Mannen houden van horloges, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen op de regel. Heeft precies jouw dierbare vader, zoon of opa helemaal niets met horloges, maar wil je wel een blijvend kerstcadeau geven? Ga dan voor deze populaire zilveren armband van Buddha to Buddha. Extra groot, extra grote glimlach gegarandeerd.

CARL BRASHEAR CAL. 401 - ORIS

De prachtige Oris Carl Brashear - een horloge dat is gemaakt in samenwerking met de Carl Brashear Foundation - vertelt een bijzonder verhaal van triomf, tegenspoed en hoop. Als dat geen mooi gebaar is om te geven is als kerstcadeau, dan weten wij het ook niet meer.

LUNASCOPE - MEISTERSINGER

Een horloge is altijd een goed kerstcadeau en al helemaal als-ie van Meistersinger is. Met dit automatische Lunascope eenwijzerhorloge geef je elke dierbare man in jouw leven de kans om écht te genieten van de tijd. En zeg nou zelf, een moment van rust in de hectiek van de dag kan echt iedereen gebruiken.

BR 05 BLACK STEEL - BELL & ROSS

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor de man die geen uitdaging uit de weg gaat en jou altijd uit de brand helpt? Dit prachtige horloge van Bell & Ross is het antwoord! Jouw held komt immers het best tot zijn recht met een betrouwbare partner aan zijn pols.

Heb je vragen over een van deze geweldige kerstcadeaus, of ben je toch op zoek naar een ander bijzonder geschenk voor je geliefden? We zijn er voor je! Bel ons, mail ons, start een chat via de website of stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram.

Geniet van de voorpret!
Team Brunott