Pre-Owned - Verkoop je horloge aan Brunott

Verkoop uw Pre-Owned Horloge bij Brunott

Bij Brunott begrijpen we de waarde en het sentiment achter uw horloge. Als u overweegt uw pre-owned horloge te verkopen, nodigen we u uit om een afspraak te maken via onze gebruiksvriendelijke afsprakenmodule. Tijdens uw afspraak, die altijd plaatsvindt met onze specialist Marlin, doen wij ons uiterste best om direct een nauwkeurige waardebepaling te geven. Mocht dit niet meteen lukken, houden we uw horloge een paar dagen in bewaring voordat we u een definitief voorstel doen.

Voordelen van Verkopen bij Brunott

  • Betrouwbaarheid: Met 124 jaar ervaring in Rotterdam is Brunott een naam die staat voor vertrouwen en vakmanschap. Onze lange geschiedenis en reputatie garanderen u een eerlijke en transparante verkoopervaring.
  • Extra Waarde: Wanneer u ervoor kiest om uw horloge in te ruilen voor een ander horloge of een cadeaubon, bieden wij u 25% meer dan de standaard inkoopprijs. Dit is onze manier om uw loyaliteit te belonen.
  • Veilige Betaling: Uitbetalingen worden altijd via bankoverschrijving gedaan en kunnen tot vijf werkdagen duren. Bij inlevering van het horloge maken wij een kopie van uw legitimatie voor uw en onze veiligheid.

Makkelijk een Afspraak Maken

Plan eenvoudig uw afspraak via onze online module en kies een datum en tijd die voor u het beste uitkomt. Onze specialist Marlin staat klaar om u persoonlijk te helpen en ervoor te zorgen dat uw verkoopproces soepel en aangenaam verloopt.

Bij Brunott hechten we waarde aan eerlijkheid en klanttevredenheid. Uw vertrouwen is voor ons het allerbelangrijkst, en we kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in onze winkel.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de uitstekende service die Brunott al meer dan een eeuw kenmerkt.

Maak een afspraakOpzoek naar een Pre-owned horloge? Bekijk hier onze huidige collectie: