Shipping policy

Wanneer Brunott jouw bestelling heeft ontvangen, steken we direct de handen uit de mouwen om te zorgen dat het verzendproces zo snel mogelijk is afgerond. We pakken de kostbare horloges en juwelen zorgvuldig in, plakken de verzenddoos vakkundig dicht en dragen deze in vertrouwen over aan UPS. Bestel je vóór 15:00 uur? Dan wordt het pakket op weekdagen dezelfde dag nog verzonden en heb je jouw bestelling doorgaans de volgende dag al in huis! Bestel je op vrijdag, zaterdag of zondag, dan heb je pakket doorgaans op dinsdag in huis. Uiteraard kun je er ook voor kiezen deze af te halen bij een UPS afhaalpunt.

Verzekerservice

Waardevolle artikelen versturen we natuurlijk niet zomaar. Gedurende het verzendproces is jouw pakket vanaf 500 euro gratis verzekerd voor de aankoopprijs!  Om het pakket in ontvangst te kunnen nemen is dan ook altijd een handtekening vereist. Tot slot bieden wij het pakket enkel aan het door jou opgegeven adres, en dus niet aan je buren.


Onderstaand vind je alle bezorgopties en de daarbij behorende tarieven voor Nederland

Standaard €6,95 Gratis bij besteding vanaf €100,-
Servicepunt bezorging UPS €6,95 Gratis bij besteding vanaf €100,-

Onderstaand vind je alle bezorgopties en de daarbij horende tarieven voor Belgie, Duitsland, Spanje, Italie, Frankrijk

Standaard €9,95 Gratis bij besteding vanaf €100,-
Servicepunt bezorging UPS €9,95 Gratis bij besteding vanaf €100,-

Voor alle andere landen worden de kosten voor verzending berekend tijdens de aankoop. In dit geval gebeurt de verzending met UPS en betaal je zelf de verzendkosten. Ook de retourkosten zijn voor eigen rekening.