Meteen naar de content
nl
  • de
  • en
  • es
  • fr
  • it
  • nl
✓ 2 Fysieke winkels ✓ Gratis verzending vanaf €100,- ✓ Officieel dealer

De perfecte verlovingsring

Huwelijkse tradities veranderen en verdwijnen. Maar als er één traditie is die we moeten koesteren, dan is het wel die van de verlovingsring.

Dus gaan we anno nu nog altijd op de knieën met een prachtige verlovingsring! En of je nu op zoek bent naar een verlovingsring met een gigantische diamant, of naar een verfijnde ring voor kleine vingertjes; wij hebben de verlovingsring voor jouw perfecte aanzoek.

Gespecialiseerd in verlovingsringen

Bij Brunott weten we dat niets de liefde zo mooi weet te symboliseren als een prachtige ring. Daarom nemen we dit bijzondere liefdessieraad uiterst serieus en hebben we van trouw- en verlovingsringen onze specialiteit gemaakt. Onze medewerkers hebben veel kennis van trouwsieraden en weten precies hoe ze - samen met jou - een ring kunnen vinden die perfect bij jouw geliefde past. Luisteren naar je wensen, daarop inspelen met vragen en een persoonlijke aanpak staan in onze gezamenlijke zoektocht centraal. Stoppen met zoeken naar een verlovingsring doen we pas wanneer jij weet: dit is ‘m! Want zeg nou zelf, hoe fijn is het om straks vol vertrouwen het aanzoek te doen en je partner op magische wijze te verrassen met zijn of haar droomring?

Ons aanbod verlovingsringen

Een ding is zeker: bij een succesvol huwelijksaanzoek hoort een verlovingsring. Heb je al een idee hoe de ring voor jouw aanzoek eruit moet zien? Wat je antwoord op die vraag ook is, Bij Brunott zijn de mogelijkheden voor de aanschaf van een verlovingsring vrijwel eindeloos. In ons aanbod verlovingsringen wordt de romantische toon gezet door prachtige gouden en platina exemplaren, wel of niet gezet met geslepen diamanten. Natuurlijk van verschillende toonaangevende merken, zoals byR&C, Schaffrath, Diamonds by Blush en onze eigen Brunott Signature Collection. Bovendien houden we de traditie van de verlovingsring graag in stand voor iedereen, dus vind je in onze winkel verlovingsringen voor elk budget.

Maak een afspraak in een van onze winkels

Zin om samen op zoek te gaan naar een fantastische verlovingsring voor jouw partner? Wij kunnen niet wachten! Maak vandaag nog een afspraak in een van onze winkels. We wachten je op met alle tijd en aandacht. (En koffie!)

Maak een afspraak

Lotte & Timon

Voor zowel de Verlovingsring als de trouwringen zijn we door Brunott zeer goed, vakkundig, vriendelijk en voorkomend geholpen. Vanaf het eerste contact via de chat van de website tot de persoonlijke en uitzonerlijk goede service van Amber in Rotterdam. We zouden Brunott absoluut aanraden voor verlovingsringen en trouwringen. Van begin tot eind een juwelier die begrijpt hoe service écht moet zijn.