Black Friday Korting bij Brunott [21 - 25 november] Meteen naar de content

✓ meer dan 120 jaar kennis

✓ 2 fysieke winkels

✓ Exclusieve merken en collecties

Black Friday bij Brunott

Black Friday komt er weer aan en dit betekent dat er overal aantrekkelijke kortingen zijn, ook bij Brunott! Met ons veelzijdige aanbod aan tijdloze klassiekers en opvallende pronkstukken, vind je vast het perfecte sieraad dat bij jou past. Of het nu gaat om Black Friday horloges, ringen, armbanden of kettingen. We hebben het allemaal! Laat je inspireren op deze pagina en profiteer van onze Black Friday kortingen.


Wat is Black Friday?
Je hebt vast wel eens vaker van Black Friday gehoord. Dit is een dag die uit de Verenigde Staten is komen overwaaien. Elk jaar profiteren we met Black Friday van flinke kortingen. Zo hebben sieraden met Black Friday tot wel 70% korting! Een mooie dag dus om een sieraad te kopen. Het is Black Friday op vrijdag 26 november.

Bij Brunott is het de hele week Black Friday! Profiteer deze week van de laatste Black Friday week van Brunott! De laatste? Lees hier waarom Black Friday week bij Brunott verdwijnt: Laatste Black Friday week bij Brunott

Nu al genieten?

Meer

Black Friday sieraden bij Brunott

De collectie van Brunott bestaat uit veel verschillende soorten stijlen. Van modern en elegant tot robuust of stoer. Voor zowel mannen en vrouwen verkopen wij kwalitatief hoge sieraden. Zo is er dus voor iedereen wel een perfect sieraad te vinden. Wij verkopen onder andere ringen, armbanden, kettingen, oorbellen, horloges, maar ook colliers. Wij hebben verschillende merken in onze collectie. In onze webshop kun je daarom ook gemakkelijk filteren op het merk, maar ook op de kleur, materiaal, edelsteen en het geslacht. Hierdoor wordt de zoektocht naar het perfecte sieraad nóg makkelijker. Ook profiteer je bij Brunott van een garantieperiode en reparatieservice. Mocht er een sieraad kapot gaan, dan kun je altijd bij ons terecht!


Black Friday sieraden als cadeau geven
Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau voor iemand? Een jubileumcadeau? Wat de gelegenheid ook is, sieraden zijn de perfecte cadeautjes om aan iemand te geven. Dan zijn de kortingen tijdens Black Friday Rotterdam ook het perfecte moment om een sieraad te kopen. Maar hoe kies je nu een sieraad voor iemand? Het is namelijk best persoonlijk. Ten eerste raden we je aan om goed na te denken over de stijl die de ontvanger heeft. Let bijvoorbeeld eens op wat voor sieraden die persoon vaak draagt. Hiernaast is het belangrijk dat je de maten weet van de ontvanger. Zo hebben sommige sieraden, zoals ringen, bepaalde maten. Op internet vind je ook diverse templates waar je maten op worden aangegeven. Zo kun je een bestaande ring op het template leggen en zien welke maat je nodig hebt.

Sieraden Black Friday bestellen
Wil je sieraden Black Friday bestellen? Dan ben je bij Brunott aan het juiste adres! Neem gerust een kijkje in onze webshop en bestel gemakkelijk én veilig jouw Black Friday sieraden. Als we jouw bestelling hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk van je bestelling kan gaan genieten. Plaats je de bestelling vóór 16:00 uur? Dan wordt het pakketje dezelfde dag nog verzonden! Je hoeft je geen zorgen te maken dat de sieraden onderweg kunnen beschadigen. Wij verpakken de sieraden namelijk zorgvuldig en stoppen deze in een goed afgesloten verzenddoos. Mocht je niet vaak thuis zijn, kun je er ook voor kiezen om je pakketje af te halen bij een PostNL afhaalpunt. Heb je een Black Friday horloge gezien, maar wil je deze toch liever in het echt passen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Hier staan onze medewerkers graag voor je klaar en helpen we je verder.

Black Friday horloges

Bij Brunott koop je op 26 november horloges met Black Friday korting. Bij de oudste juwelier van Rotterdam vind je Black Friday horloges van topmerken als Seiko, Tissot, Oris, Meistersinger en Frederique Constant. Kom dus zeker even langs een van de winkels of shop eenvoudig en vertrouwd online voor Black Friday horloge deals.

Naast Seiko zelf bieden we tijdens Black Friday ook horloges met korting aan van:
- Seiko 5 sports
- Seiko Astron
- Seiko Presage
- Seiko Prospex

Black Friday juwelier
Als je op zoek bent naar Black Friday sieraden, dan is Brunott jouw juwelier! Zo bieden we tijdens Black Friday Buddha to Buddha sieraden aan met korting. Al een ruimte tijd heeft Brunott een winkel in Rotterdam, maar ook in Capelle aan den IJssel. Kies het filiaal dat het dichts bij jou in de buurt zit en kom onze Black Friday sieraden bewonderen. Wij zijn met Black Friday Rotterdam gewoon geopend.

Bestelling afhalen in de winkel
Wist je dat je ook je online bestelling in één van onze winkels kan laten afleveren? Zodra jouw bestelling klaar is, krijg je van ons een bericht dat je jouw Black Friday sieraad kan komen ophalen. Zeker met Black Friday, kunnen we ons goed voorstellen dat je geen zin hebt om uitgebreid te gaan shoppen. Dan is het ideaal dat je het pakketje alleen maar hoeft af te halen in de winkel! Hier kunnen onze medewerkers, indien gewenst, je nog voorzien van advies.

Normale prijs
€19,99
Normale prijs
Aanbiedingsprijs
€19,99
Ontdek meer

Heb je vragen? Neem contact met ons op
Wil je graag meer informatie over onze sieraden of Black Friday acties of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder! Geef ons een belletje of stuur ons een e-mail en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Ben je op zoek naar accessoires of mooie opbergboxen voor je sieraden? Neem dan eens een kijkje bij onze accessoires.

Greenspark Public Impact Profile