Ivany Dos Santos

Ivany Dos Santos

Sales Advisor
Wie
Ivany Dos Santos
Sinds
1985
Wat
Sales Advisor
Typisch Ivany
Vrolijk, goede luisteraar, geduldig
Favoriete merken
Blush, Frederique Constant, One More
Favoriete sieraad
-
Favoriete horloge
-
Ivany bij Brunott – Als sales advisor weet Ivany als geen ander wat het begrip ‘klantbeleving’ inhoudt. Inspireren, begeleiden en helpen van klanten is haar op het lijf geschreven. Iedere aankoop – hoe groot of klein ook – ziet ze als een bijzonder moment van emotie, schoonheid en herinnering.

Zoonlief Als er iemand is die Ivany dolgelukkig maakt, dan is het haar zoon. Over de belangrijkste man in haar leven raakt ze dan ook nooit uitgepraat. Dat deze liefde wederzijds is, bewijzen onder andere de zelfgemaakte ontbijtjes waar hij regelmatig mee in haar slaapkamer staat. Lief!

Het glas is halfvol Ivany bruist altijd van positiviteit en energie. Klagen? Dat heeft volgens haar geen enkel nut. Voor haar vriendinnen reden genoeg om met problemen bij háár aan de bel te trekken; ze denkt in oplossingen en tovert binnen no time weer een lach op hun gezicht.

Hoge Noorden Een vakantie naar Noorwegen staat hoog op de verlanglijst van Ivany. Ze weet dan ook zeker dat ze de adembenemende schoonheid van de Noorse fjorden ooit met eigen ogen gaat bewonderen. Tot het zover is, zwijmelt ze maar al te graag weg bij documentaires die zich afspelen in het Scandinavische land.

Kleine jongens worden groot Tot voor kort stond Ivany’s woensdagmiddag geheel in het teken van quality time met haar zoon. Of het nu een origineel uitje of een uitgebreide lunch betrof: de twee maakten er een feestje van! Stiekem vindt ze het dan ook best jammer dat hij ouder wordt, maar de herinneringen aan deze moeder-zoon middagen koestert ze voor altijd.

Appeltaartgevoel Ivany maakt er geen geheim van dat ze enthousiast wordt van lekker eten. Met liefde als belangrijkste ingrediënt, smaken gerechten uit grootmoeders keuken haar het best. Rijst met kip, aardappeltjes uit de oven of een romige pastaschotel met kaas zijn groot favoriet.

Ambers favorieten

Meer Buddha to Buddha