Charlotte Sap

Charlotte Sap

Verkoopmedewerkster
Wie
Charlotte Sap
Sinds
2002
Wat
Verkoopmedewerkster
Typisch Charlotte
Empatisch, creatief, ambitieus
Favoriete merken
Nanis en byR&C
Favoriete sieraad
R&C Lovely Ring van de Romance collectie
Favoriete horloge
Oris Aquis
Charlotte bij Brunott - Kleur- en edelstenen in een sieraad? Charlotte is groot fan! Voor een juweel waarin een tourmalijn of diamant is verwerkt, kun je dan ook rekenen op haar specialistische advies. Maar laat je er überhaupt niet van weerhouden om haar te vragen om raad, over welk sieraad of horloge dan ook. Het juweliersvak is deze jonge vrouw namelijk met de paplepel ingegoten.

Een gat in de lucht springen Charlotte is altijd in voor spanning en sensatie. Niet verwonderlijk dat skydiven al jaren met stip bovenaan haar bucketlist staat. Dat het er nog steeds niet van is gekomen heeft een belangrijke reden: als Charlotte iets doet, doet ze het goed. In dit geval vliegt ze dan ook naar Dubai om de vrije val in te zetten en te genieten van het – naar zeggen - adembenemende uitzicht over de stad.

Daar zit muziek in Charlotte is sterk visueel ingesteld en beschikt over een grote mate aan muzikaliteit én creativiteit. Tel daar een aangeboren gevoel voor trends bij op, en je begrijpt waar haar passie voor het juweliersvak vandaan komt. Aan inspiratie, noch ambitie ontbreekt het dit creatieve brein. Bovendien heeft Charlotte haar toekomst als edelsteendeskundige al helemaal uitgestippeld. Mocht haar carrière onverhoopt een andere richting uitgaan, dan wendt ze bij voorkeur uit naar de bloemsierkunst.

Schitterend sociaal De familie en vriendengroep van Charlotte zijn er áltijd voor haar. Als ze is te vieren heeft, maar ook op de momenten waarop het leven haar even tegenzit. Het zal dan ook niemand verbazen dat deze personen haar intens gelukkig maken. Voor gezelligheid of een goed gesprek zit ze graag met hen rond de (eet)tafel. Of ze pikt een tafeltje op een terras; want drankjes drinken met haar vrienden is verreweg haar favoriete bezigheid.

Liefde op de eerste hap In een pauze tijdens werktijd ontdekte Charlotte de poké [po-kay] bowl. Het gerecht uit de Hawaïaanse keuken bleek een blijvertje; geen collega die zich nog hoeft af te vragen wat er op een werkdag op haar lunchmenu staat. Ze wordt erg gelukkig van ‘haar’ signature bowl met garnaal, surimi, mango, zeewiersalade, krokante uitjes en sesamdressing. Een combinatie die Charlotte simpelweg nooit gaat vervelen.

Bikini aan en gaan Charlotte windt er geen doekjes om: ze is bevangen door het St. Tropez-gevoel. Zonnen aan de azuurblauwe zee, flaneren langs de bruisende boulevard en boetiekjes bezoeken zijn helemaal haar ding. Vrijwel ieder jaar vertrekt ze met haar ouders richting het Middellandse Zeegebied om ongegeneerd van het luxe Franse leven te genieten. En ja, daar hoort een flesje Sauvignon Blanc (of twee) bij.

Ambers favorieten

Meer Buddha to Buddha