Bart Stalkenburg

Bart Stalkenburg

Verkoopmedewerker
Wie
Bart Stalkenburg
Sinds
1998
Wat
Verkoopmedewerker
Typisch Bart
Enthousiast, sociaal, goede luisteraar
Favoriete merken
Grand Seiko, Oris
Favoriete sieraad
One More Saline Ring
Favoriete horloge
Seiko Prospex SLA037j
Bart bij Brunott – Als jonge horloge fanatiekeling, beschikt Bart over een ruime kennis over horloges. Niet verbazingwekkend dat hij staat te trappelen om zijn klanten te helpen het exemplaar van zijn of haar dromen te vinden. Zijn liefde voor uurwerken deelt hij trouwens het liefst met mensen uit zijn generatie – hij kan de meesten van hen immers veel leren.

Mastermind Ambitieus en leergierig als Bart is, staat het behalen van de titel Master of Business Administration hoog op zijn prioriteitenlijst. Zijn uiteindelijke plaats op de arbeidsmarkt blijft nog een verrassing; hij heeft nog geen idee waar zijn kennis en kunde hem gaat brengen.

Toffe peer Hoewel hij mooie spullen best kan waarderen, beseft Bart zich maar al te goed dat materie hem niet direct een leuker mens maakt. Zonder het als ultiem levensdoel te bestempelen, streeft hij er vooral naar om als persoon iets waardevols te bieden aan anderen. Denk aan de rol van ‘lievelingsoom’; iemand waar je altijd kunt aankloppen voor een spelletje of een goed gesprek.

Kroketpret Een broodje kroket met een flinke dot mosterd; meer is er niet nodig om Bart gelukkig te maken. Sterker nog: hij komt met plezier zijn bed uit voor deze Hollandse lekkernij. Maar alleen als het een kroket van Van Dobben betreft, voor minder doet hij het niet.

Herinneringen herleven Tot op de dag van vandaag is Bart zijn ouders dankbaar voor de verre reis die ze in 2008 samen maakten. Als klein jongetje ervaarde hij het contrast tussen Nederland en Indonesië als uiterst bijzonder en leerzaam. Het is dan ook niet de vraag óf, maar wanneer hij zijn met zijn backpack richting Azië trekt om deze vakantie nog eens dunnetjes over te doen.

Irritatiefactor Hoe zitten die mensen in elkaar die nooit rekening houden met anderen? Bart weet het niet. Wat hij wel weet, is dat hij zich behoorlijk aan hen irriteert. Uiteraard heeft hij ook zijn eigenaardigheden, maar aan empathie ontbreekt het hem in ieder geval niet.

Ambers favorieten

Meer Buddha to Buddha