Anouk Goedegebuur

Anouk Goedegebuur

Copywriter en Content creator
Wie
Anouk Goedegebuur
Sinds
1994
Wat
Copywriter en Content creator
Typisch Anouk
Geïnteresseerd, enthousiast, volhardend
Favoriete merken
MeisterSinger, Nanis, byR&C
Favoriete sieraad
Transformista armband van Nanis
Favoriete horloge
Meistersinger Phanero - Parelmoer
Anouk bij Brunott Een vrouw van haar woord, zo zou je Anouk best kunnen noemen. Vol passie schrijft ze op de blog over novelties en acties. Ook voorziet ze Brunott’s achterban van de nodige updates, en is ze verantwoordelijk voor het beheren van de socials.

Tandje harder Klimmen en dalen met de wind in haar haren; Anouk is niet van haar racefiets af te slaan. Als het even kan rijdt ze dagelijks een ritje door de polder of langs de dijken. Soms stippelt ze een bepaalde fietsroute uit, maar meestal niet. Ze is vooral op weg naar een leeg hoofd en gespierde benen!

Pen en papier Anouk heeft een grote zwak voor mooie stationery. Planners, bullet journals, notitieboekjes en schrijfwaren: stuk voor stuk laten ze haar hart sneller kloppen. Ze vindt het niet erg om te investeren in wat duurdere exemplaren, immers worden ze veelvuldig gebruikt. Afspraken digitaal bijhouden of online notities maken? Liever niet.

Zo baasje, zo hond Het was liefde op het eerste gezicht tussen Anouk en Franse Bulldog Bisou. Intussen zijn de twee onafscheidelijk en koesteren ze een bijzondere band. Ze lijken trouwens behoorlijk op elkaar: beiden beschikken over temperament en kunnen behoorlijk eigenwijs zijn. Verder wordt zowel Anouk als Bisou enorm blij van knuffelen, wandelen en warme dekentjes.

Stadsmeisje op het platteland Noodgedwongen verruilde Anouk haar geliefde Rotterdam voor een dorpje op Goeree-Overflakkee. En als stadmeisje in hart en nieren was dát wel even wennen. Gelukkig kan er tegenwoordig prima online gewinkeld worden, Zowaar lukt het haar om te genieten van de stilte en de natuur.

Good food, good mood Als rasechte foodie is Anouk altijd op de hoogte van de laatste trends en innovaties op het gebied van eten. Bij kennis blijft het natuurlijk niet: ook proeven doet ze veel en graag. Daarbij geldt: kwaliteit boven kwantiteit. In principe lust ze alles, maar voor sashimi en steak tartaar mag je haar wakker maken.

Ambers favorieten

Meer Buddha to Buddha