Amber van der Zwan

Amber van der Zwan

Bedrijfleidster Rotterdam
Wie
Amber van der Zwan
Sinds
1988
Wat
Bedrijfsleidster Rotterdam
Typisch Amber
Energiek, zorgzaam, lief
Favoriete merken
Bell & Ross, One More, Nanis, MeisterSinger
Favoriete sieraad
Transformista armband van Nanis
Favoriete horloge
Slimline Moonphase Stars Manufacture van Frederique Constant
Amber bij Brunott Gebeurtenissen als een geboorte of aanzoek zijn zó bijzonder, dat ze volgens Amber een sieraad voor het leven verdienen. Helpen bij het uitkiezen van deze cadeaus is dan ook haar specialisme.

Sfeermaker Amber denkt in confetti en warme brownies met vanille-ijs. Ofwel: deze dame maakt overal een feestje van! Ze barst van energie en positiviteit, en dat uit zich vooral in heel veel gezelligheid. Thuis, bij vriendinnen, maar ook zeker in de winkel - Amber geeft een winkelervaring die voor altijd in het geheugen staat gegrift!

Second love Een luxepaard kun je zeker haar niet noemen, maar Amber houdt wél enorm van mooie dingen. Met name van Louis Vuitton, de designstukken lijken gewoon voor haar te zijn gemaakt. Vriend Carlo heeft deze ‘second love’ inmiddels volledig geaccepteerd; eens in de zoveel tijd verwent hij haar zelfs met boots of een tas van meneer LV.

Kwartet aan mannen Meer dan haar ‘mannenkwartet’ heeft ze eigenlijk niet nodig; Carlo en haar drie zoontjes maken Amber intens gelukkig. Samen genieten ze van de kleine dingen in het leven, zoals een bezoekje aan de kinderboerderij of kroelen met hun kleine hartjes op de bank. En als het grut op bed ligt, verruilt ze de potjes babyvoeding en limonade moeiteloos voor tapas en wijn.

Koude koffie en karamel Amber durft openlijk uit te komen voor haar verslaving aan ijskoffie. Haar favoriet? Varianten met karamel! Op sommige momenten heeft ze deze lekkernij gewoon écht nodig. En als dat betekent dat ze in pyjama naar McDonalds moet rijden, dan zij het zo.

Creatief mensenmens Amber vindt het heerlijk om ervoor te zorgen dat anderen zich fijn en bijzonder voelen! In principe zou ze als gecertificeerd goudsmid sieraden kunnen ontwikkelen, maar dat zou haar een stuk minder gelukkig maken. Het liefst helpt ze mensen in de winkel bij het vinden van een speciaal cadeau of geweldige herinnering!

Ambers favorieten

Meer Buddha to Buddha